Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Masuri anti Covid19

i.php?p=anti-covid19_prel.jpg

Masuri pentru prevenirea infectarii cu Covid19 aplicate in clinica Skinovate


Pentru a proteja sanatatea pacientilor si a personalului din clinica, Skinovate a implementat o serie de masuri de organizare in clinica:

La intrarea in clinica avem o zona de triaj si decontaminare, unde ne asiguram ca fiecare pacient are protectie pentru incaltaminte, masca si ca s-a dezinfectat pe maini.

Fiecare pacient este investigat pentru simptome de infectie respiratorie (monitorizare stare generala, verificarea temperaturii). 

In clinica este permis accesul limitat al pacientilor ca sa putem mentine regulile de distantare, prin cresterea timpului alocat consultatiilor si procedurilor. Mentinem zona receptiei cat mai libera prin programari si informatii telefonice.

Fiecare membru al echipei poarta echipament de protectie si este instruit in privinta modului de lucru in acest context (regulile de protectie in clinica si in afara clinicii, modul de folosire corecta a echipamentului de protectie).

Dupa fiecare pacient, este efectuata dezinfectia intregii incaperi cu ajutorul lampilor UV de ultima generatie din dotare, plus dezinfectie chimica a suprafetelor si sterilizarea instrumentarului..


De asemenea, pacientii care planifica o vizita in clinica in perioada urmatoare, sunt rugati sa respecte urmatoarele recomandari:

Daca prezentati sau ati prezentat in ultimele 72 ore simptome de viroza respiratorie sau daca ati intrat in contact cu o persoana care prezinta aceste simptome, va rugam sa ramaneti acasa si sa luati legatura cu medicul de familie (temperatura mai mare de 37 de grade Celsius, stare generala modificata, tuse sau dureri in gat - oricare dintre aceste simptome) 

Va rugam sa purtati pe toata durata prezentei in clinica echipamentul de protectie (masca, botosi). In functie de preferinte, puteti veni cu masca dumneavoastra sau puteti purta masca de unica folosinta oferita de clinica in mod gratuit. 

Va sfatuim sa veniti cu 15 minute inainte de programare, pentru a avea timp sa facem triajul.

Va recomandam sa veniti neinsotiti in clinica.

Va sfatuim sa achitati serviciile medicale cu cardul, evitand folosirea de bani numerar

Va sfatuim sa faceti programarile urmatoarei vizite in clinica telefonic sau prin email folosind adresa programari@skinovate.ro.


Va multumim pentru incredere si va asteptam in clinica noastra.