Util despre programări

Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, București 020269

Vezi harta
i.php?p=Vbeam1(1).jpg

Cum funcționează Vbeam Perfecta?

Vbeam Perfecta are la bază un laser PDL (pulsed-dye laser) considerat in acest moment unul dintre cele mai performante lasere din lume pentru tratamentul leziunilor vasculare si laserul cu standardul de eficienta cel mai ridicat in tratamentul rozaceei sau cuperozei. Lungimea de unda specifica de 595 nm tinteste foarte selectiv oxihemoglobina (pigmentul rosu), principalul cromofor din vasele de sange cutanate. Acest tip de laser nu afecteaza tesutul din jurul leziunilor tratate si prin versatilitatea parametrilor se adapteaza tipului de vas tintit. Vasele de sânge distruse sunt apoi reabsorbite și eliminate de către organism în timpul procesului normal de vindecare.

VBEAM Perfecta detine o tehnologie avansata multi-puls, mai multe aplicatoare cu spoturi de marimi diferite si dispozitivul de racire patentat (Dynamic Cooling Device) care diminueaza durerea in timpul procedurii si micsoreaza timpul de recuperare al pacientului.

Toate aceste caracteristici: selectivitatea excelenta, variabilitatea parametrilor, sistemul de racire foarte performant, fac ca acest laser sa fie foarte efcient, foarte sigur, cu minim discofort in timpul procedurii, recuperare extrem de rapida.

Ce afectiuni trateaza laserul VBEAM?

Adresabilitatea acestui laser este una vasta, intrucat focusul sau nu sunt doar leziunile vasculare, acesta avand 20 de indicatii de tratament precum:

 • Rozacee sau cuperoză
 • Eritem difuz
 • Poikilodermia (telangiectazii asociate cu pigmentare reticulată la nivelul gâtului, feței și decolteului ca urmare a expunerii îndelungate la soare)
 • Discromii (lentigo-uri solare, melasma, hiperpigmentare postinflamatorie)
 • Acnee inflamatorie si pete inflamatorii postacnee
 • ”Pata de vin” (port-wine stain)
 • Angioame (cherry angioma, spider angioma) si hemangioame
 • Telangiectazii sau vase dilatate
 • Cicatricele cheloide și hipertrofice
 • Vegeturile roșii
 • Veruci vulgare
 • Psoriazis
i.php?p=VBeam_1085 - web.jpg

Intrebari frecvente:

Doare procedura cu laser VBEAM?

Procedura este foarte bine tolerată pentru că are integrat un sistem de răcire și elimină criogen pe zona tratată, reducând disconfortul, În funcție de zona afectată, tratamentul durează 15-120 de minute. După acțiunea laserului, pielea poate prezenta eritem și edem, care poate dura de la câteva ore, până la o săptămănă.

Cate sedinte sunt necesare?

Numărul de ședințe necesare se stabilește în cadrul unei consultații in functie de patologia tratata, când medicul dermatolog vă va recomanda protocolul de tratament. Sedintele se fac la interval de 4 saptamani.

Cum arata zona tratata dupa tratament?

Zona tratata poate fi inrosita, usor umflata, simptome care se vor remite dupa cateva ore, maxim 24-48 ore.