Programari telefonice

0755.952.952

Adresa clinicii

Str. Georges Bizet, nr 10, Sector 2, Bucuresti

Program

Luni - vineri

09:00 – 20:00

Sambata

09:00 – 14:00

Programare


Acest site este protejat de reCAPTCHA si se supune
Politicii de Confidentialitate si Termenilor companiei Google.

Alte informatii despre programare

Pentru siguranta pacientilor si a personalului clinicii, am implementat un set de masuri si reguli pe care va rugam sa le urmati inainte si in timpul vizitei dumneavoastra la clinica. Vedeti aici detalii complete despre masurile si regulile anti Covid19 ale clinicii Skinovate.

Ziua si ora selectate in formularul online sunt cu titlu de preferinta, nu reprezinta data confirmata a programarii. Unul dintre operatorii Skinovate te va apela telefonic pentru confirmarea programarii sau pentru gasirea unui alt interval, in cazul in care cel ales de tine nu este disponibil.

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)