Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Poate fi vorba de nevi pigmentari displazici, de tumori benigne sau maligne, de chisturi epidermoidice sau infecții cutanate. Dacă ești în căutarea unui cabinet de chirurgie dermatologică în București, Skinovate este clinica pentru care tehnologia performantă, metodele inovative de abordare, siguranța pacientului și rezultatele estetice alcătuiesc premisele modului de operare. Procedurile de chirurgie dermatologică pot varia, de la chirurgia clasică (utilizând bisturiul) la crioterapie (distrugerea țesutului patologic prin îngheț) sau chirurgia pe bază de radiofrecvență (vaporizarea leziunii prin undele radio). laser CO2. Indiferent  că te confrunți cu o afecțiune medicală și ai nevoie de eliminarea tumorilor benigne profunde sau a celor cu risc de malignizare, sau îți dorești să rezolvi o problemă de ordin estetic, vei primi tratament de chirurgie dermatologică marca Skinovate, unde siguranța și nevoile tale sunt prioritare. Chirurgia dermatologică la clinica Skinovate acoperă diagnosticul și tratamentul chirurgical al afecțiunii tale, identificând cea mai optimă procedură terapeutică. Fă-ți o programare la cabinetul de dermato-chirurgie și bucură-te de cea mai bună, sănătoasă și radiantă variantă a pielii tale