Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Tratarea unghiilor afectate

i.php?p=10-5.jpg

Avulsia chirurgicală a unghiei constă în îndepărtarea parțială sau completă a lamei unghiale față de structurile din jur printr-o procedură chirurgicală.

Este folosită în scop terapeutic pentru tratamentul:

  • onicriptozei (încarnarea unghiei)
  • onicogrifozei (unghii deformate, îngroșate)
  • onicomicozei
  • în scop de diagnostic (psoriasis unghial, lichen plan unghial, tumori unghiale) pentru biopsierea patului unghial sau a matricei unghiale


Se efectuează cu anestezie în bloc și locală. Se îndepărtează chirurgical porțiunea de unghie necesară, atât proximal, cât și distal.

Dacă este necesar, se completează cu alte proceduri (biopsie, matricectomie – îndepărtarea parțială sau totală a matricei unghiale etc), hemostază cu fire chirurgicale sau laser, pansament.

Care sunt recomandările după avulsia chirurgicală de unghie?


Procedura se face fără internare sau repaus la pat, dar, pentru o vindecare rapidă și corectă, trebuie evitate efotul fizic prelungit, traumatismele, udarea zonei. Schimbarea pansamentului se efectuează de către pacient conform recomandărilor medicului.


Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament