Util despre programări

Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, București 020269

Vezi harta

Tratarea unghiilor afectate

i.php?p=10-5.jpg

Avulsia chirurgicală a unghiei constă în îndepărtarea parțială sau completă a lamei unghiale față de structurile din jur printr-o procedură chirurgicală.

Este folosită în scop terapeutic pentru tratamentul:

  • onicriptozei (încarnarea unghiei)
  • onicogrifozei (unghii deformate, îngroșate)
  • onicomicozei
  • în scop de diagnostic (psoriasis unghial, lichen plan unghial, tumori unghiale) pentru biopsierea patului unghial sau a matricei unghiale


Se efectuează cu anestezie în bloc și locală. Se îndepărtează chirurgical porțiunea de unghie necesară, atât proximal, cât și distal.

Dacă este necesar, se completează cu alte proceduri (biopsie, matricectomie – îndepărtarea parțială sau totală a matricei unghiale etc.), hemostază cu fire chirurgicale sau laser, pansament.

Care sunt recomandările după avulsia chirurgicală de unghie?


Procedura se face fără internare sau repaus la pat, dar, pentru o vindecare rapidă și corectă, trebuie evitate efotul fizic prelungit, traumatismele, udarea zonei. Schimbarea pansamentului se efectuează de către pacient conform recomandărilor medicului.


Important! Pentru orice tratament și pentru orice procedură dermatologică, rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate, precum și alte specificități anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament