Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Chirurgia lobului urechii

i.php?p=10-4.jpg

Reconstrucția lobului auricular este o procedură cerută tot mai des, ca urmare a purtării de bijuterii grele sau voluminoase care duc la apariția de defecte, variind de la găurile cerceilor mult lărgite până la desfacerea completă a lobului auricular.

Procedura este efectuată cu anestezie locală și constă în revitalizarea marginilor defectului, prin excizarea fină, controlată, a straturilor superficiale ale pielii defectului și închiderea defectului cu fire de sutură fine, cu o aliniere perfectă a lobului.

La cererea pacientului, se poate lăsa o gaură pentru a purta în continuare cercei sau se poate efectua gaura pentru cercei după vindecarea completă. Se poate efectua în aceeași ședința corecția ambelor urechi.

Care sunt recomandările după efectuarea plastiei de lob auricular?


 După efecturea plastiei de lob auricular ne putem întoarce la activitățile zilnice. Pentru o bună vindecare a rănii, este necesar se păstrați pansamentul uscat, să nu faceți efort fizic exagerat și să schimbaţi zilnic pansamentul, conform recomandărilor medicului. Firele se scot după 7-10 zile. Este recomandat ca în următoarele 6 luni să se poarte bijuterii cât mai ușoare.


Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.


Studii de caz

Inainte si dupa tratament