Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Papiloame, condiloame, veruci, fibroame, angioame, cheratoze seboreice, nevi, chisturi epidermice, melanom, carcinoame, etc. Este posibil să te confrunți cu una dintre aceste formațiuni la nivelul pielii și să-ți dorești îndepărtarea leziunilor cutanate. Indiferent de scopul exciziei leziunii – scop diagnostic, scop terapeutic pentru tumori maligne sau scop estetic, atât timp cât te face să te simți mai bine, nu există niciun motiv pentru care să n-o faci. Excizia leziunilor cutanate se poate efectua prin mai multe metode, în funcție de natura problemei tale. Astfel, excizia chirurgicală a leziunilor poate consta în utilizarea bisturiului clasic sau tehnologiei bazate pe laser. Procedura de excizie chirurgicală a leziunilor cutanate este realizată sub anestezie locală și este efectuată în trei etape: incizia pielii, excizia propriu-zisă și închiderea tăieturii printr-o cusătură. Vindecarea are ca rezultat o cicatrice mai mult sau mai puțin vizibilă, care depinde de o serie de factori – dimensiunea și localizarea leziunii, îngrijirea postoperatorie, vârsta și stilul de viață al pacientului.