Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Excizia chirurgicala a excrescentelor pielii

i.php?p=10-3.jpg

Excizia chirurgicala se foloseste pentru indepartarea a diverse formatiuni de la nivelul pielii:

  • tumori benigne: nevi, chisturi epidermice, lipoame, dermatofibroame, fibroame moi, etc.
  • tumori maligne: melanom, carcinoame, etc.

Excizia se efectueaza dupa efectuarea anesteziei locale cu anestezic injectabil, se indeparteaza formatiunea, de obicei se preia fragmentul cutanat excizat pentru efectuarea examenului histopatologic pentru confirmarea diagnosticului clinic si/sau dermatoscopic, se inchide defectul cutanat cu fire cutanate si/sau intradermice si se efectueaza pansamentul.

Excizia este o procedura de chirurgie dermatologica minim invaziva cu restrictii minime postinterventie: fara efort fizic exagerat pana la scoaterea firelor, pansamentul se pastreaza cat mai uscat (fara sauna, piscina). Pansamentul se schimba zilnic, conform recomandarilor primite de la medicul dermatolog.

Firele se scot dupa 7-14 zile in functie de marimea plagii si zona anatomica si dupa scoaterea firelor este necesara aplicarea unei creme cicatrizante aproximativ 4 saptamani.

Examenul histopatologic se elibereaza de obicei de catre medicul histopatolog dupa 5-7 zile din momentul interventiei si rezultatul este comunicat de obicei la consultatia de control pentru scoaterea firelor.

Pentru programarea la o consultatie de verificare a nevilor in vederea unei proceduri de excizie, ne puteti suna la 0755.952.952 sau puteti completa formularul online de programare aici. 


Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament