Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Alergologie

Consultatie de alergologie si investigatii cu teste patch si prick. Afla ce nu-i convine pielii tale. Skinovate - clinica de dermatologie estetica, patologica si interventionala.


Consultatie și consiliere dermatologică


În cadrul primei ședințe de consultație și consiliere dermato-venerologie, veți beneficia de experiența specialiștilor noștri în diagnosticarea corectă și rezolvarea eficientă a oricărei afecțiuni dermatologice, fie ea de natură medicală sau estetică.


 În clinica noastră, tratamentele sunt adaptate fiecărui pacient în parte și acoperă o gamă largă de servicii de cosmetică și dermatologie pentru toate categoriile de vârstă, tipurile de piele și afecțiuni.

 Toate procedurile realizate în clinica Skinovate încep cu o ședință de consultație și consiliere dermatologică, necesară pentru a se realiza un istoric medical amănunțit și un bilanț al stării generale de sănătate.

Serviciul de consultație și consiliere dermato-estetică este esențial în prevenția afecțiunilor dermatologice (cancer de piele, psoriazis, acnee, tumori benigne sau maligne) și stă la baza procesului de vindecare, fiind primul pas în drumul de la un diagnostic corect la un tratament eficace. Medicul este cel care decide modul de investigare și natura tratamentului (medical, laser, chirurgical sau dermatocosmetic).

În clinica Skinovate, abordăm cu profesionalism atât afecțiunile comune, cât și pe cele mai rare ale pielii, mucoasei, unghiilor și părului. Prevenția și controlul sunt prima linie de apărare atât în procedurile de natură medicală, cât și în intervențiile estetice.

În acest sens, prima ședință de consultanță și consiliere Skinovate ne ajută să acționăm în timp util și să intervenim într-o fază incipientă, evitând astfel un stadiu avansat al afecțiunilor și bucurându-ne de avantajul unei recuperări rapide.