Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Îmbinăm experiența și pasiunea, profesionalismul și tehnologia de ultimă oră pentru a vă oferi sănătate și frumusețe. Colaborarea medic-pacient stă la baza unei consultații dermatologice de succes.

 În unele cazuri, un consult dermatologic poate aduce un diagnostic dur. Melanomul (cancerul de piele) este o formă de cancer de piele cu punct de plecare în alunițele cancerigene.

 Studiile de specialitate ne avertizează că, din cinci în cinci ani, numărul cazurilor se dublează. Din fericire, avansul tehnologic, terapiile inovatoare și consultațiile dermatologice de prevenție ale pacienților colaborează în tratarea cu succes a acestei afecțiuni, dacă este identificată în faza incipientă.

 Contactează-ne pentru o consultație Skinovate și consiliere dermatologică dacă observi modificări pigmentare ale alunițelor sau dacă îți dorești o monitorizare atentă a acestora. Specialistul nostru îți va răspunde la orice întrebări legate de posibilități alternative de tratament, efecte adverse, costuri și investigații suplimentare.