Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Consiliere de dermatologie estetica

i.php?p=3-2.jpg

Consilierea de dermatologie estetică

Dermatologia estetica este ramura medicinii care se ocupa de imbunatatirea aspectului estetic, tratand numeroase afectiuni/aspecte inestetice (cicatrici, laxitatea pielii, riduri, discromii, celulita, vase dilatate, par in exces, etc). Dermatologia estetica implica proceduri non-chirurgicale (fillere, toxina botulinica, lasere, radiofrecventa, peelinguri). 

Desi procedurile de dermatologie estetica sunt optionale, ele imbunatatesc semnificativ calitatea vietii, starea de bine psihologica si implicarea in viata sociala si profesionala.

Consultatia de estetica dureaza 30 minute si consta in examinarea pielii si a zonei de tratament, un istoric medical amanuntit si stabilirea planului de tratament. Pentru a vizualiza mai bine diferentele pe care le face tratamentul, doctorul poate sa va arate poze din cazuistica clinicii. 

Cea mai importanta parte a acestei consultatii este discutia referitoare la obiectivele tale si stabilirea planului de tratament care poate duce la realizarea acestor obiective. In timpul consultatiei se discuta diferite tipuri de tratament si inclusiv lucrurile care te ingrijoreaza legat de aceste proceduri. Consultatia de estetica este sansa ca medicul dermatolg impreuna cu tine sa creeze un plan de tratament personalizat eficient.

Indiferent ca este vorba de afectiuni dermatologice inestetice (acnee, cicatrici, alunite, negi), sau dorinta de a augmenta anumite trasaturi ale fetei, sau de a mentine aspectul tanar al fetei si corpului, clinica Skinovate isi doreste cu ajutorul procedurilor medicale si estetice sa imbunatateasca starea de bine a pacientilor.

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament