Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Dermatoscopie digitala cu Medicam1000s

Identificarea la timp a leziunilor cutanate cu factor de risc (in principal nevi - alunițe - cu potențial de malignizare) este o preocupare majora atât în rândul medicilor, cât și al pacienților. În acest context, experiența medicului dermatolog își spune cuvântul. Însă noile tehnologii și inovații medicale au un aport semnificativ în creșterea preciziei de identificare și ușurarea procesului de screening și monitorizare a leziunilor cutanate cu risc. 

În acest context, ne bucurăm să le putem oferi pacienților noștri ultima generație de tehnologie de dermatoscopie: Medicam 1000s, singurul dermatoscop medical cu capacitate de mărire a imaginii de 1000x și conectat la un sistem de inteligență artificială care poate semnala medicului în mod extrem de precis care sunt leziunile cutanate care prezintă un anumit factor de risc. 


i.php?p=medicam1000(1).jpg