Util despre programări

Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, București 020269

Vezi harta

Dermatoscopie digitală cu Medicam1000s

Identificarea la timp a leziunilor cutanate cu factor de risc (în principal nevi - alunițe - cu potențial de malignizare) este o preocupare majoră atât în rândul medicilor, cât și al pacienților. În acest context, experiența medicului dermatolog își spune cuvântul. Însă noile tehnologii și inovații medicale au un aport semnificativ în creșterea preciziei de identificare și ușurarea procesului de screening și monitorizare a leziunilor cutanate cu risc. 

În acest context, ne bucurăm să le putem oferi pacienților noștri ultima generație de tehnologie de dermatoscopie: Medicam 1000s, singurul dermatoscop medical cu capacitate de mărire a imaginii de 1000x și conectat la un sistem de inteligență artificială care poate semnala medicului în mod extrem de precis care sunt leziunile cutanate care prezintă un anumit factor de risc. 


i.php?p=medicam1000(1).jpg


Camera video specială pentru dermoscopie Medicam 1000s oferă cele mai clare imagini în dermoscopie digitală. Tehnologia CrystalView arată și mai multe detalii în fiecare pixel și o claritate mai bună a imaginii în Full HD. Camera oferă imagini strălucitoare de dermoscopie la mărire de la 20X la 140X, cu focalizare automată pe fiecare nivel de mărire.

Obiectivul său detașabil D-Scope IV permite imagini clinice de înaltă calitate. Vârful conic inclus pentru leziunile dintre degete și vârful deschis pentru leziunile ridicate sau leziunile vasculare fac din această cameră soluția principală de imagistică pentru orice tip de cancer de piele. D-Scope IV cu lumină dublă pentru dermoscopie polarizată și dermoscopie nepolarizată, de contact și fără contact, este reperul pentru microscopia cutanată. Lumina inelară integrată și distanțierul permit documentarea foto consistentă a zonelor greu accesibile. Obiectivul D-scope III pentru dermoscopie cu mărire superioară oferă mărire de până la 400x pentru a vizualiza pana la nivel celular. Această nouă tehnică imagistică vizualizează structuri care nu pot fi văzute cu un dermatoscop normal.

Lentilele fluorescente (FD) atașament special - FotoFinder FD constituie o metodă excelentă de a detecta și de a distinge tumorile cutanate non-melanom (Cheratozele actinice și carcinoamele bazocelulare care nu sunt adesea vizibile cu ochiul liber ) de pielea sănătoasă. În plus, face posibilă verificarea după tratament dacă tumora a fost complet îndepărtată, iluminarea specială a lentilei FotoFinder făcând porfirinele din celulele tumorale să strălucească și să facă vizibilă extinderea laterală a tumorii. 

Medicam1000s nu este folosit numai pentru leziunile cutanate, ci se poate utiliza pe păr sau pe unghii pentru tricoscopie sau capilaroscopie.

Când este necesar un consult dermatoscopic?

  • Alunițe noi apărute
  • Modificarea culorii alunițelor preexistente
  • Creșterea sau scăderea în mărime sau grosime a alunițelor
  • Modificări în jurul alunițelor, de exemplu roșeață, decolorare, umflare
  • Senzații neobișnuite, de exemplu mâncărime, arsură, senzație de corp străin
  • Alunițe care sângerează


Pentru a reduce riscul ca un cancer de piele să nu fie observat la timp, fiecare persoană ar trebui să aibă harta alunițelor înregistrată digital și să monitorizeze cel puțin anual modificările apărute la nivelul pielii. Costul înregistrării hărții digitale este de 500 de lei (indiferent de numărul de leziuni / alunițe înregistrate). După înregistrarea hărții, monitorizorea anuală are un tarif de 250 de lei. Programează-te și tu la clinica Skinovate pentru înregistrarea hărții alunițelor. Este simplu și rapid. Ai aici toate modalitățile de programare disponibile.