Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Harta alunițelor

Monitorizarea si identificarea timpurie a leziunilor cutanate cu factor de risc (in principal nevi cu potențial de malignizare) este extrem de importantă în prevenția cancerului de piele.

De obicei, alunițele cu risc de malignizare sunt identificate de medicul dermatolog la vizita de rutină sau la o consultație solicitată de pacient. De multe ori însă, vizitele la dermatolog nu sunt suficient de frecvente, iar unele alunițe cu risc, nesupravegheate, se pot transforma in melanom, o formă de cancer extrem de agresivă, cu șanse reduse de vindecare în cazul în care nu este identificat în primele luni de la malignizare. 

Pentru a contracara acest risc, la nivel internațional există o mișcare de conștientizare a riscurilor legate de melanom și de poularizare în rândul pacienților a culturii de monitorizare periodică a alunițelor. 

Și din fericire, inovația în tehnica medicală aduce soluții extrem de spectaculoase și utile în acest domeniu, iar noi ne bucurăm că vă putem oferi la clinica Skinovate un serviciu de ultimă generație de monitorizare a leziunior cutanate prin scanarea integrală a pielii și identificarea digitală, cu ajutorul inteligenței artificiale, a oricăror modificări intervenite la nivelul fiecărei alunițe de pe corp de la ulima scanare. 

Acestea fiind spuse, vă prezentăm Fotofinder ATBM, aparat integrat de scanare coroporală, monitorizare si identificare a alunițelor cu risc, asistat de inteligență artificială.


i.php?p=Fotofinder1.jpg


Acesta poate identifica cu acuratețe alunițele care au apărut recent sau care și-au modificat forma sau culoarea în perioada derulată de la ultima vizită și poate indica medicului care sunt leziunile care trebuie analizate și excizate sau monitorizate cu atenție în continuare. 


i.php?p=fotofinder2.jpg