Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Alunițe – nevi, pigmentare, vergeturi, foliculită, transpirație excesivă, prurit, celulită, edem, piele uscată. Unele afecțiuni pot fi mai inofensive, altele mai serioase. Unele pot evolua în timp, ducând la o alterare a calității vieții. Unele pot fi confundate sau greșit interpretate. Cert este că un consult de dermatologie patologică nu strică niciodată. Efectuăm o serie de investigații de dermatologie patologică la clinica Skinovate tocmai pentru a identifica cauza problemei tale. Oricât de inofesive poți considera acele pete roșii de pe piele, mătreața sau transpirația excesivă, nu le ignora. Orice simptom sau neregularitate a pielii încearcă să-ți transmită un semnal de alarmă și reflectă o problemă de bază, acesta fiind și motivul pentru care problema nu dispare, oricâte produse ai aplica. Iar stabilirea afecțiunii principale se face numai într-un cabinet medical, de către un medic specialist, cu servicii de dermatologie patologică complete, de la anamneză și consult fizic, la punerea unui diagnostic și recomandarea tratamentului. Arată-i pielii tale că îți pasă și oferă-i un consult de dermatologie patologică.