Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Acnee, psoriazis, eczeme, urticarie, rozacee. O boală de piele nu afectează doar aspectul pielii, ci și calitatea vieții, stima de sine, sănătatea psihică. Tocmai de aceea, este esențială rezolvarea problemei. Însă ce trebuie să știi este că tratarea bolilor dermatologice depinde de cauza lor, care poate varia de la factori genetici și sistem imunitar slăbit la afecțiuni subiacente care se manifestă cutanat sau microorganisme ce trăiesc pe piele. În acest sens, ne vedem nevoiți să atragem atenția asupra fenomenului influencerilor din mediul online, pentru că un tratament de afecțiuni dermatologice care a funcționat pentru o anumită persoană nu asigură eficiența și în cazul tău. Cel mai indicat mod de a acționa este consultul medicului dermatolog, care în urma anamnezei și investigațiilor amănunțite îți poate oferi cel mai potrivit tratament de boli dermatologice, adaptat naturii problemei tale, reacției tale la alte metode de tratament și altor factori specifici. La Skinovate există o varietate de proceduri, tehnici și abordări de tratament pentru boli dermatologice. Dacă îți dorești să povestim mai multe și să identificăm cel mai optim potrivit tratament pentru pielea ta, îți poți face oricând o programare. Este timpul să-ți recapeți frumusețea pielii.