Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Evenimente și factori precum sarcina și nașterea, menopauza, înaintarea în vârstă pot determina modificări la nivelul organului genital feminin. Însă indiferent de natura lor, toate pot fi corectate prin terapii inovatoare în estetica modernă. Corectarea asimetriilor genitale, tratarea depigmentării zonei genitale, rejuvenarea vaginală cu laser, sunt doar câteva tratamente de ginecologie estetică marca Skinovate. De la tratamente funcționale ginecologice la cele de ginecologie estetică, ne asigurăm că răspundem problemei sau dorinței tale cu cel mai potrivit, sigur și estetic rezultat. Departamentul de estetică ginecologică Skinovate te așteaptă să-ți redea încrederea în tine.