Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Pe parcursul vieții sale, femeia trece prin numeroase schimbări. Nașterea, menopauza, pot cauza probleme de natură funcțională sau estetică la nivelul organului genital. Pierderea de volum a labiilor, pierderea elasticității zonei vulvare, hiperpigmentarea zonei genitale sau laxitatea vaginală sunt cele mai frecvente cauze care determină pacientele să apeleze la tratamente estetice ginecologice. Fie că afectează din punct de vedere funcțional sau estetic, aceste probleme pot atrage scăderea plăcerii în timpul actului sexual sau scăderea stimei de sine. Însă tratamentele de estetică ginecologică din estetica modernă nu permit această scădere a calității vieții! Tratamente de estetică ginecologică marca Skinovate te așteaptă să-ți recapeți stăpânirea asupra propriului corp.