Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Depigmentarea laser a zonei genitale

i.php?p=12-1.jpg

Hiperpigmentarea zonei genitale este închiderea la culoare a pielii din zona genitală și perigenitală (zona vulvară, perineală, perianală, zona inghinală și fața internă a coapselor). Apare ca urmare a predipoziției genetice la hiperpigmentare (secreție în exces de melanină – pigmentul brun al pielii), a hormonilor, în perioada de sarcină, din cauza fricțiunii, a epilarii zonei, a expunerii la soare și a înaintării în vârstă.

Depigmentarea cu laser CO2 fracționat este cea mai eficientă și rapidă metodă dintre toate cele disponibile (creme depigmentante, peelinguri chimice, IPL) și are rezultate permanente.

Acest tip de laser generează emisii laser fracționate care pot penetra și stimula pielea pentru a obține o piele mai deschisă, mai tânără, mai fermă, mai estetică.

Se poate trata hiperpigmentarea de la nivelul următoarelor zone: vulvară, perineală (zona dintre vagin și anus), perianală, zona inghinală, fața internă a coapselor.

Cum decurge procedura de depigmentarea a zonei genitale?


Pasul 1: Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

  • Discuție amănunțită despre obiectivele dumneavoastră
  • Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate
  • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2: În timpul procedurii

Înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică, pentru a ne asigura că disconfortul este minim. Se efectuează procedura laser. Se aplică o cremă cicatrizantă, antiseptică.

  • Mediu calm, relaxant
  • Procedura este rapidă, de 45-60 de minute
  • Procedura este efectuată de un medic dermatolog


Pasul 3: După procedură

Timp de 2-3 zile după tratamentul laser, zona poate fi roșie și poate apărea senzația de disconfort (usturime). Veți primi recomandări referitoare la ce e necesar să folosiți acasă pentru o recuperare cât mai rapidă și pentru rezultate cât mai bune.

Rezultatele procedurii se observă după 3-4 săptămâni și continuă să se îmbunătățească și după 6-12 săptămâni de la efectuarea tratamentului.

Pentru a avea rezultate excelente, uneori sunt necesare 2-4 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni.

  • Perioadă mică de recuperare
  • Rezultatele apar repede


De ce Skinovate pentru depigmentarea cu laser a zonei genitale?

  •  Folosim cel mai performant laser CO2 disponibil în Europa - CO2 RE Candela, care are un program special pentru o depigmentare genitală cât mai eficientă și sigură
  • Creăm protocoale personalizate de tratament în funcție de intensitatea rezultatului pe care trebuie să-l obținem și tipul de piele

 

 Care sunt recomandările pre-procedură în cazul depigmentarii zonei genitale?


Cu 14 zile înainte de procedura laser, sunt interzise expunerea la soare și folosirea cremelor depigmentante. Cu 24-48 ore înainte de procedură, este necesară îndepărtarea părului din zonă prin radere sau cremă depilatoare. Procedura nu se efectuează în perioada menstruală.

Care sunt recomandările post-procedură în cazul depigmentarii zonei genitale?


E recomandat să aveți o igienă strictă a zonei tratate și să nu aveți contact sexual timp de 3 zile.

Timp de 7 zile, se păstrează zona cât mai uscată (fără saună, piscină, efort fizic exagerat), iar timp de 14 zile zona nu se expune la soare.

Medicul dermatolog vă recomandă un protocol de îngrijire la domiciliu astfel încât să aveți o recuperare cât mai rapidă și cu rezultate cât mai bune.

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament