Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Corectarea asimetriilor genitale cu acid hialuronic

i.php?p=12-4(1).jpg

Augmentarea/corectarea labiilor mari cu acid hialuronic este o procedură care creează volum/corectează asimetriile labiilor mari și/sau pentru a obține un aspect mai tânăr al zonei.

În timpul procesului normal de înaintare în vârstă și ca urmare a modificărilor din perioada de sarcină, labiile mari și/sau pubisul își pot pierde din volum și fermitate, modificări care pot fi corectate prin injectarea de acid hialuronic la nivelul acelei zone.

Injectarea cu acid hialuronic reprezintă cea mai puțin invazivă, cea mai sigură și eficientă modalitate de a obține labii mari și/sau pubis cu un aspect plin și simetric.

Acidul hialuronic este o substanță de sinteză asemănătoare acidului hialuronic natural din piele și țesuturi, fiind în momentul acesta fillerul preferat pentru injectarea labiilor mari și/sau pubisului. Este cel mai bine tolerat în această zona și cu aspectul cel mai estetic, cel mai aproape de cel natural dintre toate celelalte opțiuni (hidroxiapatită, silicon, grăsime proprie).

Cum decurge procedura de mărire/corecție a labiilor mari?


Pasul 1: Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

 • Discuție amănunțită despre obiectivele dumneavoastră
 • Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate
 • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2: În timpul tratamentului

Injectarea unui filler este o procedură minim invazivă, care nu necesită timp de recuperare sau internare. Deoarece injectarea poate fi însoțită de disconfort, cu 30 minute înainte de procedură se injectează cremă anestezică sau se efectuează anestezie injectabilă. Zona vizată se șterge cu antiseptic, apoi fillerul se injectează cu canula. La final se aplică gheață pentru aevita apariția vânătăilor sau umflarea zonei.

 • Mediu calm și confortabil
 • Disconfort absent/minim
 • Plan de tratament personalizat în funcție de obiectivele dumneavoastră


Pasul 3: După procedură

Timp de 2-3 zile după procedură, labile mari vor fi ușor umflate. În acest interval este recomandat să se bea 1,5-2 litri de apă/zi , să nu se consume alcool și AINS (paracetamol, ibuprofen).

 • Fără perioada de recuperare, ne putem întoarce imediat la activitățile zilnice
 • Rezultate imediate, care se mențin între 9 și 12 luni


De ce Skinovate pentru corectarea asimetriilor genitale?

 • Procedura va fi efectuată de un medic dermatolog cu experiență, care are abilitatea de îmbina expertiza științifică cu nevoile și așteptările fiecărui pacient
 • Folosim cele mai bune și sigure fillere disponibile
 • Pentru a obține rezultate cât mai naturale, se folosesc tehnici de injectare și fillere personalizate
 • Injectarea se face predominant cu canulă (ac bont, atraumatic), pentru a nu traumatiza zona (fără echimoze, hematoame)
 • Ne asigurăm că disconfortul injectării este minim și folosim tehnici multiple pentru anestezie (cremă anestezică, gheață, anestezie injectabilă, filler cu anestezic)


Întrebări frecvente despre corectarea asimetriilor genitale:


Doare injectarea de acid hialuronic la nivelul labiilor?


În mod obișnuit este o procedura dureroasă, deoarece labile mari sunt o zonă cu multe terminații nervoase, dar la clinica Skinovate se iau măsuri pentru ca disconfortul să fie absent/minim, apelând la mai multe metode de anestezie (cremă anestezică, anestezie prin injectare, filler cu anestezic, gheață).

Ce reacții adverse există după injectare?


La tehnicile de injectare clasice (cu acul) apar frecvent vânătăi, umflare, chiar hematoame, dar în Skinovate folosim aproape exclusiv canula (ac bont, atraumatic). Deoarece nu traumatizăm labiile, nu apar reacții adverse.

Cât durează efectul injectării cu acid hialuronic?


Acidul hialuronic se metabolizează și este resorbit, în medie, după 9-12 luni.

Care sunt recomandările pre-procedură în cazul corectarii asimetriilor genitale?


Nu consumați alcool, AINS (paracetamol, ibuprofen) înainte de tratament. Informați medicul despre toate medicamentele pe care le luați: procedura nu poate fi efectuată în timpul unui tratament cu antibiotice sau anticoagulante.

Care sunt recomandările post-procedură în cazul corectarii asimetriilor genitale?


Timp de 48 de ore după procedură, evitați consumul de alcool, AINS (paracetamol, ibuprofen), efortul fizic prelungit și beți 1,5-2 litri de apă/zi. Timp de 3 zile, evitați contactul sexual. 

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament