Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Nașterea, menopauza sau trauma pot determina schimbări la nivelul anatomiei genitale feminine. Uneori, aceste schimbări pot necesita tratamente ginecologice funcționale pentru ca pacienta să-și poată recăpăta calitatea vieții. Pentru că este o zonă delicată, intervențiile chirurgicale la nivelul aparatului genital pot suna înfricoșător. Însă grație medicinei moderne, bisturiul este adesea înlocuit de laser și alte proceduri mai puțin invazive. Tratamentele funcționale ginecologice cu laser nu doar că scad riscul de reacții adverse, ci și a perioadei de vindecare. Nu-ți fie teamă să fii cea mai bună versiune a ta, tratamentele ginecologice funcționale marca Skinovate sunt blânde cu tine.