Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Întinerirea zonei genitale cu tratament plasmatic

i.php?p=12-2.jpg

Tratamentul plasmatic (PxRxP) de rejuvenare genitală este unul din cele mai naturale, sigure și eficiente tratamente de medicină regenerativă din dermatologie în acest moment. Poate fi folosit singur sau în combinație cu alte tratamente de rejuvenare (microneedling, fillere pe bază de acid hialuronic etc).

Tratamentul plasmatic de regenerare a pielii funcționează deoarece folosim propriile plachete din sânge, adică acele celule responsabile de procesele de regenerare și reparare de la nivelul pielii. 

Plasma îmbogățită cu plachete, care se obține din sângele pacientului tratat, este foarte bogată în factori de creștere și celule stem care contribuie la regenerarea și remodelarea pielii și a mucoaselor, prin creșterea producției de colagen și elastină și prin creșterea vascularizației zonei. În urma tratamentului, zona genitală este întinerită: mucoasa este mai elastică, mai lubrifiată, mai fermă, dispar simptomele asociate sindromului uro-genital de menopauză (usturimi, disconfort la contactul sexual), îmbunătățește senzațiile și satisfacția din timpul contactului sexual. 

Care sunt indicațiile tratamentului plasmatic de rejuvenare genitală?

 • senzația de uscare, arsură, mâncărime, iritatie la nivelul zonei genitale
 • absența/scăderea lubrifierii mucoasei genitale în timpul contactului sexual, însoțită de disconfort/durere în timpul contactului sexual (dispareunie) și scăderea satisfacției sexuale
 • atrofia mucoasei genitale 
 • urinare dureroasă (disurie), incontinență urinară sau infecții urinare recurente
 • scăderea senzațiilor și a satisfacției din timpul contactului sexual
 • lichen sclero-atrofic


Cum decurge procedura de întinerire a zonei genitale?


Pasul 1: consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și o evaluare a problemelor pe care le doriți tratate, pentru a ne asigura că tratamentul plasmatic este cel optim pentru dumneavoastră. Prima consultație este și o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

În timpul consultatiei, medicul urmărește:

 • Stabilirea problemelor pielii și a ceea ce va doriți
 • Verificarea eventualelor contraindicații și a problemelor de sănătate
 • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2: În timpul procedurii

Se recoltează o cantitate mică de sânge de la pacient. Tuburile care conțin sângele se plasează într-o centrifugă cu ajutorul căreia se separă diversele fracțiuni ale sângelui și se concentrează plachetele în plasmă. Se extrage plasmă îmbogățită în plachete. 

Tratamentul se efectuează după aplicarea unei creme anestezice timp de 20-30 de minute. Se injectează cantități mici de plasmă uniform, la nivelul zonei tratate (mucoasa vulvară, clitoris, introit vaginal, pereții vaginali, zona perianală). La sfârșitul procedurii, se aplică gheață sau tratamente care reduc roșeața și umflarea.

Pentru început, se recomandă efectuarea a 2-4 ședințe la interval de 4 săptămâni, urmate de 1 ședință de întreținere la 12 luni.

 • Mediu calm, relaxant
 • Procedura este rapidă, durează 60 minute
 • Procedura este efectuată de un medic dermatolog

Pasul 3: După procedură

La 2-3 zile după tratamentul plasmatic , pielea poate fi ușor roșie, umflată, iar la sediul injectărilor pot să apară mici echimoze sau cruste serohematice. Medicul vă va recomanda ce e necesar să folosiți acasă pentru o recuperare cât mai rapidă și pentru a obține rezultate cât mai bune.

Rezultatele tratamentului plasmatic se observă după 3-4 săptămâni și continuă să se îmbunătățească și după 6-12 săptămâni de la efectuarea tratamentului. 

 • Perioadă mică de recuperare 
 • Rezultatele apar repede

Beneficiile tratamentului plasmatic pentru zona genitală

 • E o procedură sigură, care necesită o perioadă minimă de recuperare
 • Este un tratament 100% natural, fără substanțe sintetice
 • Este eficient și oferă rezultate de lungă durată
 • Activează procesele proprii de regenerare și rejuvenare folosind propriile celule
 • Tratează mai multe probleme ale zonei genitale în aceeași sesiune de tratament


De ce Skinovate pentru procedura de întinerirea zonei genitale?

 • Folosim una dintre tehnologiile de top din punct de vedere performanta in PxRxP, care obține o concentrare mai mare a plasmocitelor în plasmă
 • Acordăm o atenție deosebită ca procedura să fie cât mai lipsită de disconfort
 • Ne asigurăm că atât imediat după procedură, cât și pentru îngrijirea acasă, primiți recomandările necesare pentru o recuperare cât mai rapidă și pentru rezultate cât mai bune

Întrebări frecvente despre întinerirea zonei genitale cu tratament plasmatic:

Câte tratamente sunt necesare?


Numărul tratamentelor prin care se obțin rezultate foarte bune poate să varieze. În medie, se recomandă 2-4 tratamente efectuate la interval de 4 săptămâni, cu 1-2 ședințe de întreținere pe an.

Rezultatele tratamentului plasmatic se văd imediat?


Rezultatele apar după 3-4 săptămâni și continuă să se îmbunătățească până la 6-12 săptămâni.

Cât durează rezultatele?


După primele sesiuni de tratament plasmatic, rezultatele se mențin în medie 1 an. Repetarea tratamentului pentru menținerea rezultatelor variază în funcție de problemele care se tratează.

Tratamentul plasmatic doare?

Înainte de începerea tratamentului se aplică gheață și cremă anestezică, pentru a reduce disconfortul cât mai mult. În timpul tratamentului, injectarea poate duce la senzații de înțepătură, presiune, disconfort, care însă dispar imediat. Tratamentul este rapid și foarte bine tolerat.

Cât durează tratamentul?


În medie, tratamentul durează 45-60 minute, în funcție de cât de întinsă este zona tratată. Durata include și recoltarea sângelui, și timpul petrecut cu crema anestezică înainte de efectuarea tratamentului .

Cât de repede mă pot întoarce la activitățile zilnice?


Ne putem întoarce la activitățile zilnice imediat după procedură, iar la serviciu/activități sociale de a doua zi. Timp de 3 zile, nu e recomandat contactul sexual. 

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament