Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Credem că orice procedură estetică necesită colaborarea strânsă între medic și pacient, rezultatele de succes obținându-se atunci când se cunosc obiectivele, opțiunile, riscurile și complicațiile. În urma unui consult dermato-estetic, specialiștii noștri te pot îndruma spre terapia sau seria de terapii neinvazive care să îți îmbunătățească aspectul fizic fără să necesite sacrificii financiare.

 Datorită evoluției tehnologice, intervențiile chirurgicale pot fi ocolite fără rezerve prin proceduri estetice non-invazive, acestea fiind o alternativă inovatoare, blândă și cu un raport preț-calitate excelent. Combinarea tratamentelor cosmetice neinvazive pot amâna sau chiar înlocui bisturiul.

 Teama de cuțit lasă loc curajului de a trăi o tinerețe fără bătrânețe sau, cel puțin, de a o prelungi. Injectările cu acid hialuronic, botox sau grăsime proprie, laserele și peelingurile chimice sunt doar câteva dintre retușurile estetice care se găsesc în meniul clinicii Skinovate.

 Poți apela la proceduri estetice neinvazive pentru corectarea și umplerea ridurilor de expresie, volumizarea zonelor faciale și, într-un final, pentru creșterea stimei de sine. Dacă doar acum câțiva ani intervențiile asupra aspectului fizic erau considerate tabu sau se mențineau în zona răsfățurilor de lux, astăzi ele sunt acceptate ca normă în iubirea și eforturile continue pe care le dedicăm trupului nostru.