Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Epilarea definitivă este un subiect intens dezbătut în saloanele de înfrumusețare, fiind un procedeu care necesită o investiție de timp și încredere pentru a oferi rezultate vizibile și eficiente.

 Fotoepilarea sau epilarea definitivă cu laser se adresează femeilor care își doresc o piele fină, catifelată, cu o pilozitate tot mai redusă pentru a economisi timp și pentru a scăpa de stresul programărilor săptămânale la salon. Epilarea definitivă cu laser se regăsește, de asemenea, în fruntea metodelor de tratament pentru foliculită, o afecțiune care apare la rădăcina firelor de păr cauzând umflături roșii, dureroase și inestetice.

 Epilarea definitivă Skinovate elimină părul aspru, negru, puternic vizibil sau pur și simplu nedorit fără a produce daune țesuturilor adiacente și fără a cauza durere. Melanina absoarbe lumina și atacă foliculii de păr, stopând creșterea acestora de la rădăcină, acolo unde celulele germinale hrănesc părul.

 Primele rezultate vor fi vizbile într-un interval de 15 zile de la prima ședință de epilare definitivă cu laser. Pentru a ajunge la o îndepărtare a părulului în proporție de 90%, specialiștii noștri Skinovate recomandă un tratament complet a câte 4-8 ședințe, în funcție de fototipul clientului (culoarea părului și a pielii), gradul de pilozitate a corpului și ritmul de creștere a firelor de păr.