Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42
?>

Tratamentele de rejuvenare facială Skinovate sunt concepute special pentru redarea luminozității tenului, refacerea tonusului și combaterea primelor semne ale îmbătrânirii. Specialiștii noștri te vor îndruma spre un meniu divers de terapii anti-aging în lupta contra petelor de bătrânețe, acneei, hiperpigmentărilor sau pierderilor de colagen.

  Îmbătrânirea pielii începe în jurul vârstei de 20 de ani, iar primele semne vizibile se instalează după vârsta de 30 de ani când se observă un declin constant în cantitatea de colagen și acid hialuronic. Conturul facial își pierde forma ovală de camee, liniile de expresie se adâncesc pe frunte, la colțurile gurii și la rădăcina ochilor. Tratamentele de rejuvenare facială bogate în emolienți combat aspectul fizic tern, uscat sau pătat.

  Procedurile de rejuvenare ten se adresează atât exfolierii pielii, prin tratamente cu microdermabraziune și oxigen hiperbaric, cât și corectării imperfecțiunilor estetice până în adâncime prin injectări cu toxină botulinică, radiofrecvență sau mezoterapie. În plus, masajele delicate care însoțesc fiecare terapie de rejuvenare facială Skinovate sunt un deliciu pentru care pielea ta îți va fi veșnic recunoscătoare și, acesta ne este țelul, veșnic tânără.