Util despre programări

Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, București 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(254) : eval()'d code on line 42
?>

Tratamentele de rejuvenare facială Skinovate sunt concepute special pentru redarea luminozității tenului, refacerea tonusului și combaterea primelor semne ale îmbătrânirii. Specialiștii noștri te vor îndruma spre un meniu divers de terapii anti-aging în lupta contra petelor de bătrânețe, acneei, hiperpigmentărilor sau pierderilor de colagen.

  Îmbătrânirea pielii începe în jurul vârstei de 20 de ani, iar primele semne vizibile se instalează după vârsta de 30 de ani, când se observă un declin constant în cantitatea de colagen și acid hialuronic. Conturul facial își pierde forma ovală de camee, liniile de expresie se adâncesc pe frunte, la colțurile gurii și la rădăcina ochilor. Tratamentele de rejuvenare facială bogate în emolienți combat aspectul fizic tern, uscat sau pătat.

Procedurile de rejuvenare ten se adresează atât exfolierii pielii, prin tratamente cu microdermabraziune și oxigen hiperbaric, cât și corectării imperfecțiunilor estetice până în adâncime prin injectări cu toxină botulinică, radiofrecvență sau mezoterapie. În plus, masajele delicate care însoțesc fiecare terapie de rejuvenare facială Skinovate sunt un deliciu pentru care pielea ta îți va fi veșnic recunoscătoare.