Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Blefaroplastia - corectia pleoapelor hipertrofe

i.php?p=5-13.jpg


Ce este blefaroplastia laser?

Pielea pleoapelor este cea mai subtire piele de la nivelul intregului corp, doar 0,5 mm. Este foarte delicata dar participa la miscari intense deoarece clipim in medie de 29,000 de ori pe zi. Uzura asociata miscarii pleoapelor, combinate cu frecarea, aplicarea si indepartarea cosmeticelor si machiajului, expunerea la soare si alti factori de mediu, duc la imbatranirea rapida a pielii pleoapelor.

La nivelul pielii pleoapelor vedem cel mai devreme semnele inaintarii in varsta- adancirea santurilor lacrimale, laxitate “pleoape lasate/exces de piele”, riduri si linii fine. Pentru imbunatatirea aspectului pleoapelor exista o multitudine de proceduri: fillere, toxina botulinica, mezoterapie, microneedling, lasere. Se prefera combinarea lor astfel incat sa se obtina rezultate cat mai bune.

Blefaroplastia laser este o procedura nonchirurgicala care se recomanda pentru imbunatatirea laxitatii usoare si medii a pielii pleoapelor si a ridurilor si liniilor fine.

Laserul CO2 fractionat este un tratament revolutionar, unda laser se emite sub forma unor pixeli de energie fini. Aceasta energie pixelata aplicata tesuturilor produce microinjurii sub forma de "coloane" perpendiculare pe straturile pielii care induc la nivelul pielii sinteza crescuta de colagen si elastina si stimuleaza procesele de regenerare si remodelare. Efectul este o piele mai ferma, mai elastica, mai putin ridata, mai tanara.

In clinica Skinovate folosim cele tehnologii laser de ultima generatie pentru toate procedurile medicale. Aparatul laser utilizat pentru blefaroplastie este ALMA Pixel CO2, o platforma laser complexa, ale carei specificatii le puteti gasi in aceasta pagina din site-ul nostru.

i.php?p=Header(1).jpg


Cum decurge procedura de Blefaroplastie?

Pasul 1 - Consultatia

Skinovate pune pe primul loc sanatatea si siguranta pacientilor. In timpul consultatiei initiale, vom face un istoric medical amanuntit si o evaluarea a problemelor pe care le doriti tratate pentru a stabili care este tratamentul optim pentru dumneavoastra. Prima consultatie este o ocazie excelenta pentru a pune intrebari legate de procedura. 

• Stabilirea problemelor pielii si ce va doriti

• Verificarea eventualelor contraindicatii si probleme de sanatate

• Stabilirea planului de tratament personalizat

Pasul 2 - In timpul tratamentului

Inaintea procedurii de blefaroplastie laser CO2 fractionat se aplica crema anestezica timp de 30 minute pe zona tratata pentru  a reduce discomfortul. Se efectueaza procedura conform protocolul stabilit. La sfarsit se aplica o crema calmanta, cicatrizanta si gheata.

• Tratamentul se efectueaza intr-un mediu calm si placut

• Tratament personalizat in functie de problemele tratate

• Discomfort absent/minim in timpul procedurii

Pasul 3 - Dupa tratament

Dupa tratamentul cicatricilor este necesara o perioada de recuperare in care pielea va fi rosie, umflata, cu cojite/scuame.  In functie de intensitatea tratamentului perioada de recuperare poate sa varieze intre 5-10 zile. Efectele procedurii se vad dupa 3-4 saptamani si continua sa se imbunatateasca pana la 6-12 saptamani.

Desi rezultatele apar de la prima sedinta se recomanda de obicei pentru rezultate cat mai vizibile, 2-4 sedinte la interval de 4 saptamani. Efectele tratamentului sunt permanente. Protocolul de tratament se stabileste personalizat in functie de nevoile pacientului. Veti primi recomandari pentru ingrijirea acasa astfel incat recuperarea sa fie cat mai rapida si rezultate cat mai bune.

• Recuperare rapida

• Rezultate dupa prima sedinta dupa 4-6 saptamani de la inceperea tratamentului

• Rezultate permanente 


De ce Skinovate pentru corectia pleoapelor hipertrofe?

• Cream un plan dermato estetic personalizat in functie de problemele tratate

• Tratamentul il efectuam cu cea mai noua si performanta tehnologie de laser CO2 fractionat disponibila, cu un profil de siguranta excelent si aleasa pe baza a 6 ani de experienta cu tipul asta de tratament

• Acordam atentie deosebita ca procedura sa fie cat mai lipsita de discomfort 

• Ne asiguram ca atat imediat dupa procedura cat si pentru ingrijirea acasa sa dispuneti de recomandari pentru o recuperare cat mai rapida si rezultate cat mai bune


i.php?p=Picture3.jpg

Intrebari frecvente despre Blefaroplastie cu laser:

Cate sedinte voi avea nevoie?

De obicei sunt necesare 2-4 sedinte la interval de 4 saptamani pentru rezultate optime, in timpul consultatiei initiale cu medicul dermatolog acesta va stabili in functie de problema tratata si severitatea ei protocolul de tratament.

Care sunt recomandarile preprocedura in cazul Blefaroplastiei cu laser?

Este contraindicata expunerea la UV (soare, solar).

Care sunt recomandarile postprocedura Blefaroplastiei cu laser?     

Folositi protocolul recomandat de medicul dermatolog: creme reparatorii/cicatrizante, creme cu SPF 50. Nu va expuneti la UV timp de 10-14 zile. 

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament