Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Ameliorarea ridurilor prin injectarea cu acid hialuronic

i.php?p=4-4.jpg

BIOREMODELARE


Juvederm Volite este un tratament injectabil inovativ nou bazat pe acid hialuronic care dupa injectare duce la bio-remodelarea pielii. Actioneaza prin 2 efecte:

 • cresterea cantitatii de colagen din piele prin stimularea formarii de colagen si elastina si prin  contractia si densificarea fibrelor de colagen si elastina prezente.
 • hidratarea pielii, deoarece este un acid hialuronic cu o capacitate mare de legare a apei 

Este un tip de acid hialuronic care nu creeaza volum sau nu umple ca alte tipuri de filler, ci stimuleaza structurile propriei pieli sa creeze o textura mai bine definita, estetica.

Dupa doar un tratament, Juvederm Volite creste vizibil calitatea texturii pielii prin stergerea ridurilor fine, imbunatatirea imperfectiunilor (pori dilatati, cicatrici), reducerea laxitatii, cresterea hidratarii pielii. Efectul general este de piele mai tanara, mai ferma, mai fina, mai luminoasa. Rezultatele dupa injectare incep sa se vada la 4-6 saptamani, continua sa se imbunatateasca pana la 3 luni si se mentin intre 8-12 luni.

Poate fi folosit singur sau in combinatie cu alte tratamente (injectabile, microneedling, lasere).

Cand se recomanda Juvederm Volite?


Volite este recomandat cand vrem sa imbunatatim:

 • aspect obosit, tern
 • pierderea tonusului si elasticitatii
 • riduri si linii fine
 • microimperfectiuni (cicatrici, pori dilatati)
 • piele sensibila, uscata

Cum decurge procedura de bioremodelare cu acid hialuronic?


Pasul 1 - Consultatia

Skinovate pune pe primul loc sanatatea si siguranta pacientilor. In timpul consultatiei initiale, vom face un istoric medical amanuntit si o evaluarea a problemelor pe care le doriti tratate pentru a ne asigura ca tratamentul de bioremodelare este tratamentul optim pentru dumneavoastra. Prima consultatie este o ocazie excelenta pentru a pune intrebari legate de procedura. 

 • Stabilirea problemelor pielii si ce obiective aveti
 • Verificarea eventualelor contraindicatii si probleme de sanatate
 • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2 - Injectarea

Tratamentul presupune injectarea multipla de cantitati mici de Juvederm Volite cu ajutorul unui ac fin, la nivelul zonei tratate. Se recomanda de obicei pentru un tratament cat mai eficient: 2 ml per zona (fata, gat, decolteu, fata dorsala a mainilor). 

Deoarece injectarea poate fi insotita de discomfort se aplica cu 30 minute inainte de procedura de mezoterapie crema anestezica, se sterge cu antiseptic zona, se injecteaza cu ace fine sau canule, se aplica gheata pentru a se evita aparitia vanatailor sau umflarii zonei. La sfarsit se aplica o masca calmanta si hidratanta timp de 10-15 min si optional machiaj mineral.

 • Tratamentul se efectueaza intr-un mediu calm si placut
 • Tratament rapid, sedinta dureaza aproximativ 60 minute
 • Discomfort absent/minim in timpul procedurii


Pasul 3 - Dupa tratament

Dupa procedura de mezoterapie de rejuvenare pot exista mici puncte de injectare, zone localizate superficiale de umflare care se resorb in 24-48 ore. Aceasta perioada de revenire poate fi mai lunga in zona din jurul ochilor.

Rezultatele incep sa fie vizibile dupa 4 saptamani, continuand sa se imbunatateasca pana la 3 luni. Dupa 9-12 luni este necesar sa se repete tratamentul pentru a mentine aceleasi rezultate.

 • Recuperare rapida
 • Este necesara o singura sedinta
 • Pielea are un aspect mai tanar, mai estetic timp de 9-12 luni


Beneficiile tratamentului Juvederm Volite


 • Spre deosebire de alte tratamente asemanatoare necesita doar o sedinta de tratament
 • Cu acelasi tratament amelioram concomitent mai multe probleme ale pielii (laxitate, riduri fine, microimperfectiuni)
 • Poate fi folosit pentru orice fototip cutanat
 • Poate fi folosita si in sezonul cald (nu este contraindicata expunerea la soare inainte si dupa procedura de mezoterapie)
 • Poate fi folosit pe zone dificile: gat, decolteu, zona periorala, perioculara, fata dorsala a mainilor
 • Are un profil de siguranta excelent
 • Nu necesita repetare frecventa, efectele se mentin intre 9-12 luni


De ce Skinovate pentru ameliorarea ridurilor cu acid hialuronic?


 • Cream un plan personalizat in functie de problemele tratate
 • Acordam atentie deosebita ca procedura sa fie cat mai lipsita de discomfort 
 • Ne asiguram ca atat imediat dupa procedura cat si pentru ingrijirea acasa sa dispuneti de recomandari pentru o recuperare cat mai rapida si rezultate cat mai bune


Intrebari frecvente despre tratamentul Juvederm Volite


Cat timp dureaza tratamentul Juvederm Volite?

In total tratamentul dureaza aproximativ o ora: 20-30 minute alocate aplicarii cremei anestezice si 20-30 minute pentru procedura de injectare propriu-zisa. Timpul poate creste daca se injecteaza mai multe zone. 

Este dureroasa procedura?

Se aplica crema anestezica si gheata cu 30 minute inainte de procedura pentru a nu simti discomfort sau durere.

Cine efectueaza tratamentul?

Tratamentele injectabile sunt proceduri medicale si pot fi efectuate doar de catre medici dermatologi sau plasticieni specializati in estetica.

Care sunt recomandarile inainte de tratament?

Nu consumati alcool, AINS (paracetamol, ibuprofen) inainte de tratament. Informati medicul de toate medicamentele pe care le luati: tratamentul nu poate fi efectuat in timpul unui tratament cu antibiotice sau anticoagulante

Care sunt recomandarile postprocedura?

Evitati consumul de alcool si AINS (paracetamol, ibuprofen), efortul fizic prelungit timp de 48 ore. Nu aplicati machiaj obisnuit timp de 12 ore.


Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.


Studii de caz

Inainte si dupa tratament