Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Mezoterapie de rejuvenare facială

i.php?p=4-1.jpg

Mezoterapia de rejuvenare este o procedură de dermatologie estetică și constă în microinjectarea unor amestecuri de substanțe naturale (vitamine, minerale, aminoacizi), factori de creștere, peptide, factori antioxidanți și/sau acid hialuronic la nivelul dermului și al hipodermului (stratul de țesut conjunctiv și țesut adipos de sub piele).

Aceste substanțe de mezoterapie stimulează producția de colagen și elastină, activează metabolismul celular și formarea de antioxidanți, cresc aportul de oxigen și nutrienți la nivelul pielii, cresc vascularizația zonelor tratate.ceste substanțe de mezoterapie stimulează producția de colagen și elastină, activează metabolismul celular și formarea de antioxidanți, cresc aportul de oxigen și nutrienți la nivelul pielii, cresc vascularizația zonelor tratate.

Prin mezoterapia dermatologică obținem:

 • Creșterea fermității și a elasticității pielii
 • Îmbunătățirea hidratării, a strălucirii pielii
 • Prevenirea ridării și ameliorarea ridurilor și a liniilor fine
 • Uniformizarea reliefului cutanat (pori dilatați, cicatrici, imperfecțiuni)
 • Corectarea problemelor de pigmentare ale pielii

 Efectul general al mezoterapiei dermatologice este de reîntinerire a zonelor tratate. Această terapie se poate folosi atât pentru față, cât și pe alte zone (zona pleoapelor, gât, decolteu, mâini).

Afla detalii despre cum te poate ajuta mezoterapia de rejuvenare şi fă-ţi o programare la clinica Skinovate, unde medicii au peste 6 ani de experienţă cu această procedură.

Când este folosită mezoterapia facială?


Mezoterapia de reîntinerire se folosește singură sau în combinație cu alte proceduri de rejuvenare, pentru îmbunătățirea următoarelor aspecte:

 • aspect obosit, tern
 • pierderea tonusului și a elasticității
 • riduri și linii fine
 • microimperfecțiuni (cicatrici, pori dilatați)
 • pigmentare neuniformă (hiperpigmentarea sau hipopigmentarea pielii)
 • pigmentarea și ridarea zonei perioculare (pleoape)


Cum decurge procedura de mezoterapie?


Pasul 1: Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și o evaluare a problemelor pe care le doriți tratate, pentru a ne asigura că mezoterapia este tratamentul optim pentru dumneavoastră. Prima consultație este și o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

În timpul consultatiei, medicul urmărește:

 • Stabilirea problemelor pielii și a ceea ce va doriți
 • Verificarea eventualelor contraindicații și a problemelor de sănătate
 • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2: În timpul tratamentului

Înainte de a începe procedura, se fac poze. Acest lucru este necesar atât pentru istoricul dumneavoastră în cadrul clinicii, cât și pentru a evalua ulterior rezultatele tratamentului.

Mezoterapia de întinerire constă în microinjectarea substanțelor de mezoterapie în mod repetat, la nivel superficial.

Pentru obținerea celor mai bune rezultate, alegerea substanțelor de mezoterapie se face personalizat, de către dermatolog.

Deoarece injectarea poate fi însoțită de disconfort, cu 30 de minute înainte de procedura de mezoterapie se aplică o cremă anestezică, se șterge zona cu antiseptic, se injectează cu ace fine sau canule, se aplică gheață pentru a se evita apariția vânătăilor sau umflarea zonei. La sfârșitul procedurii, se aplică o mască calmantă și hidratantă, timp de 10-15 minute.

 • Tratamentul se efectuează într-un mediu calm și plăcut
 • Tratamentul e personalizat în funcție de problemele tratate
 • Disconfort absent/minim în timpul procedurii


Pasul 3: După tratament

După procedura de mezoterapie de rejuvenare pot exista mici puncte de injectare, zone de umflare localizate superficial care se resorb în 24-48 ore. Această perioadă de revenire poate fi mai lungă în zona din jurul ochilor.

Deși rezultatele mezoterapiei tenului apar de la prima ședință, pentru rezultate cât mai vizibile se recomandă, de obicei, între 4 și 6 ședințe realizate la interval de 2-4 săptămâni.

Efectele mezoterapiei durează aproximativ 12-18 luni, dar de obicei se recomandă ședințe de întreținere a rezultatelor o dată la 4-6 luni. 

Protocolul mezoterapiei dermatologice se stabilește personalizat, în funcție de nevoile pacientului. Iată care sunt așteptările:

 • Recuperare rapidă
 • Rezultate după prima ședința, după 2-4 săptămâni de la începerea tratamentului
 • Tratarea concomitentă a mai multor probleme ale pielii (lipsă de elasticitate, riduri fine, probleme de pigmentare)

 De ce Skinovate?

 • Stabilim un plan personalizat în funcție de problemele tratate
 • Efectuăm tratamentul cu substanțe concentrate, cu un profil de siguranță excelent, alese pe baza a 6 ani de experiență cu acest tip de tratament
 • Acordăm o atenție deosebită că procedura să fie cât mai lipsită de disconfort
 • Ne asigurăm că atât imediat după procedură, cât și pentru îngrijirea acasă, primiți recomandările necesare pentru o recuperare cât mai rapidă și pentru rezultate cât mai bune

Avantajele mezoterapiei de rejuvenare:

 • Se poate folosi pentru orice fototip cutanat
 • E aplicabilă și preventiv, înainte de instalarea semnelor de îmbătrânire
 • Poate fi folosită și în sezonul cald (nu este contraindicată expunerea la soare înainte și după procedura de mezoterapie)
 • Nu modifică în vreun fel conformația fetei
 • Potențează toate celelalte proceduri de rejuvenare (lasere, peelinguri chimice)

Întrebări frecvente despre mezoterapia de rejuvenare:

Ce este mezoterapia de rejuvenare?

Este o procedură de reîntinerire care constă în multiple microinjectii realizate la nivelul straturilor superficiale ale pielii, cu substanțe care potențează mecanismele de rejuvenare ale pielii.

Cât timp durează tratamentul?

În total, tratamentul durează aproximativ o oră: 20-30 minute sunt alocate aplicării cremei anestezice, iar 20-30 minute durează procedura de mezoterapie propriu-zisă. Durata poate crește dacă se injectează mai multe zone.

Tratamentul doare?

Pentru a nu simți disconfort sau durere, se aplică o cremă anestezică cu 30 minute înainte de procedură.

Cine efectuează mezoterapia?

Mezoterapia este o procedură medicală și poate fi efectuată doar de către medici specializați în estetică.

La ce să mă aștept după tratament?

Pielea poate fi roșie, cu semne de înțepături și mici umflături care se remediază după 24-48 ore. La sfârșitul tratamentului se aplică o mască, gheață și creme care au rolul de a reduce inflamația. Nu este permis machiajul. Rezultatele apar, de obicei, după 2-3 săptămâni de la efectuarea procedurii.

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament