Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Remodelarea bărbiei cu acid hialuronic

i.php?p=5-10.jpg

Bărbia este foarte importantă în echilibrarea trăsăturilor feței, mai ales a nasului și a buzelor. De aceea, corectarea/augmentarea cu fillere cu acid hialuronic a bărbiei îmbunătățește proporțiile feţei și ajută la o mai bună definire a liniei madibulei, ceea ce duce la un aspect mult mai estetic al fetei.

În trecut, augmentarea bărbiei se putea face doar chirurgical, dar acum există tipuri de fillere pe bază de acid hialuronic care oferă o alternativă non-chirurgicală, neinvazivă, cu rezultate rapide, sigure și cu o eficiență sporită în crearea unui aspect natural și echilibrat.

Pe măsură ce îmbătrânim, scade producția de colagen, motiv pentru care pielea își pierde fermitatea și se produce o “lăsare”, o alunecare a țesuturilor feței. Aceasta are loc în treimea inferioară a fetei și se manifestă prin pierderea definiției liniei mandibulare, aspectul de “fălci” căzute, riduri și falduri în jurul bărbiei, colțurile gurii lăsate (“riduri marionette”), accentuarea bărbiei duble. Toate aceste modificări îmbătrânesc aspectul feţei. Augmentarea bărbiei, pe lângă o definire și modelarea a ei în sine, rezultă și într-o ameliorare a semnelor de laxitate, deoarece duce la o mai bună definire a mandibulei.

Beneficiile augmentării bărbiei:

 •  Îmbunătățește definirea bărbiei și a liniei mandibulare
 • Echilibrează profilul prin proiectarea înainte și/sauîn jos a bărbiei
 • Lungește bărbia, creând proporții mai estetice ale fetei
 • Remodelează bărbia într-o formă mai feminină sau mai masculină, în funcție de dorințele pacientului
 • Alungește și îngustează fața, mai ales când e combinată cu injectarea de toxină botulinică pentru hipertrofie de mușchi maseteri
 • Corectează asimetriile de bărbie
 • Ameliorează laxitatea din treimea inferioară a feței (pielea căzută la nivelul liniei mandibulare, riduri periorale, riduri “marionette”, bărbie dublă)

Cum se efectuează procedura de augmentare a bărbiei?

Pasul 1: Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

 •  Discuție amănunțită despre obiectivele dumneavoastră
 • Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate
 • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2: În timpul tratamentului

Înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică, pentru a ne asigura că disconfortul injectării este absent/minim. Apoi, cu ajutorul unui ac fin sau canulă (ac bont, atraumatic), se administrează acidul hialuronic la nivelul zonei selectate.

Cantitatea de acid hialuronic, tipul de acid hialuronic ales și modalitatea de administrare variază mult în funcție de intensitatea efectului pe care ne dorim să-l obținem.

Pentru  o distribuție cât mai uniformă a fillerului, după procedură se realizează un masaj ușor, iar pentru a reduce eventuala umflare a zonei, se aplică gheață.

 • Mediu calm și confortabil
 • Disconfort absent/minim
 • Plan de tratament personalizat în funcție de obiectivele dumneavoastră


Pasul 3: După tratament

După procedura de augmentare a bărbiei, zona tratată poate fi sensibilă și ușor umflată timp de câteva zile. Aplicarea de gheață imediat după procedură ajută la diminuarea acestor reacții adverse. Imediat după tratament vă puteți întoarce la activitățile zilnice.

 • Perioada de recuperare absența/minimă
 • Efectul este imediat
 • Efectul se menține o perioada îndelungată – 12-18 luni


De ce Skinovate pentru remodelarea bărbiei cu acid hialuronic?

Procedura va fi efectuată de un medic dermatolog cu experiență, care are abilitatea de a îmbina expertiza științifică cu nevoile și așteptările fiecărui pacient

 • Folosim cele mai bune și sigure fillere disponibile
 • Pentru a obține rezultate cât mai naturale, se folosesc tehnici de injectare și fillere personalizate
 • Ne asigurăm că disconfortul injectării este absent/minim și folosim tehnici multiple pentru anestezie (cremă anestezică, gheață, anestezie injectabilă intraorală, filler cu anestezic)

Întrebări frecvente despre augmentarea bărbiei:


Câte tratamente sunt necesare pentru remodelarea bărbiei?

Augmentarea bărbiei necesită o singură ședință. Veți vedea rezultatele imediat după procedură.

Care sunt recomandările pre-procedură în cazul augmentării bărbiei?

Nu consumați alcool, AINS (paracetamol, ibuprofen) înainte de tratament. Informați medicul despre toate medicamentele pe care le luați: procedura nu poate fi efectuată în timpul unui tratament cu antibiotice sau anticoagulante.

Care sunt recomandările post-procedură?

În primele 12 ore, nu aplicați machiaj obișnuit. În primele 48 de ore, evitați consumul de alcool și AINS (paracetamol, ibuprofen) și efortul fizic prelungit. Tot în primele două zile, consumați cât mai multe lichide - preferabil 1,5-2 litri de apă/zi.

Cat dureaza rezultatele? 

Rezultatele durează, în medie, 12-18 luni.

Este dureroasa procedura?

Nu, disconfortul este absent/minim, deoarece folosim diferite tehnici pentru a nu resimți durerea (cremă anestezică, anestezie injectabilă, filler cu anestezic).


Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament