Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Remodelarea barbiei duble prin mezolipoliză

i.php?p=5-9(1).jpg

Lipoliza injectabilă sau mezolipoliza este o metodă non-chirurgicală de distrugere a depozitelor adipoase inestetice și rezistente la alte metode de reducere a țesutului adipos (dietă, sport, proceduri de remodelare corporală). Se folosesc combinații de substanțe lipolitice care se injectează la nivelul zonei pe care vrem să o tratăm.

Substanțele lipolitice (fosfatidilcolina, acid deoxicolic, L-carnitina, siliciu organic) distrug adipocitele (celule adipoase) prin distrugerea grăsimilor stocate în aceste celule, ceea ce duce la absorbția acestor grăsimi prin sistemul limfatic. Deoarece distruge celule adipoase, efectul lipolizei este permanent și, chiar dacă se ia mult în greutate, zonele tratate nu se refac sau se refac parțial.

Lipoliza nu poate fi folosită pentru pacienții cu un surplus mare de greutate, pentru a slabi sau pentru zone mari, dar este foarte eficientă pentru depozite adipoase mici la persoane normoponderale sau supraponderale, care nu se reduc după modificarea stilului de viață (dietă corectă, activitate fizică constantă).

Se pot trata cu lipoliza injectabilă:

 • Bărbia dublă
 • Regiunea inferioară a fetei (linia mandibulară, “fălcuţe”)
 • Regiunea axilară anterioară la femei/surplusul de țesut adipos de sâni la bărbați
 • Abdomen: regiunea superioară și inferioară
 • Regiunea superioară a coapselor
 • Brațe
 • Regiunea genunchilor
 • Lipoame (tumori benigne ale țesutului adipos)

 

 Cum se efectuează procedura de lipoliză injectabilă?


Pasul 1: Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

 • Discuție amănunțită despre obiectivele dumneavoastră
 • Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate
 • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2: În timpul tratamentului

Înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică, pentru a ne asigura că disconfortul injectării este absent/minim.  Cu ajutorul unui ac fin sau canulă (ac bont, atraumatic), se administrează cocktailul lipolitic la nivelul zonelor selectate. Cantitatea de substanțe lipolitice, tipul de substanțe lipolitice alese și modalitatea de administrare variază mult în funcție de intensitatea efectului pe care ne dorim să-l realizăm. După procedură se realizează un masaj ușor, pentru a realiza o distribuție cât mai uniformă a substanțelor, și se aplică gheață pentru a reduce eventuala umflare a zonei.

 • Mediu calm și confortabil
 • Disconfort absent/minim
 • Plan de tratament personalizat în funcție de obiectivele dumneavoastră


Pasul 3: După tratament

După procedura de lipoliză injectabilă, câteva zile zona tratată poate fi sensibilă și ușor umflată. Pot apărea puncte roșii de injectare și echimoze. Aplicarea de gheață imediat după procedură ajută la diminuarea acestor reacții adverse. Imediat după tratament va puteți întoarce la activitățile zilnice. Poate fi aplicat machiaj mineral , dacă este necesar.

Pentru atingerea efectelor dorite, pot fi necesare 2-4 ședințe de lipoliză efectuate la interval de 4-6 săptămâni.

 • Perioadă de recuperare absentă/minimă
 • Efectul apare după 4-8 săptămâni
 • Rezultatele sunt permanente


De ce Skinovate pentru remodelarea barbiei duble prin mezolipoliză?

 •  Procedura va fi efectuată de un medic dermatolog cu experiență, care are abilitatea de îmbina expertiza științifică cu nevoile și așteptările fiecărui pacient
 • Folosim cele mai bune și sigure substanțele lipolitice disponibile
 • Ne preocupă ca disconfortul injectării să fie absent/minim și folosim tehnici multiple pentru anestezie (cremă anestezică, gheață, anestezie injectabilă)

Întrebări frecvente despre remodelarea barbiei duble:

Cât vor dura rezultatele?

 Rezultatele sunt permanente.

Câte tratamente de lipoliză injectabilă sunt necesare?

 Pot fi necesare 2-4 ședințe pentru atingerea obiectivelor. Ședințele se efectuează la interval de 4-6 săptămâni.

Lipoliza injectabilă este o procedură dureroasă?

 Nu, disconfortul este absent/minim, deoarece folosim diferite tehnici pentru a nu resimți durerea (cremă anestezică, anestezie injectabilă, gheață).

Care sunt recomandările pre-procedură în cazul remodelării barbiei duble?

 Nu consumați alcool, AINS (paracetamol, ibuprofen) înainte de tratament. Informați medicul despre toate medicamentele pe care le luați: tprocedura nu poate fi efectuată în timpul unui tratament cu antibiotice sau anticoagulante.

Care sunt recomandările post-procedură în cazul remodelării barbiei duble?

 Timp de 48 ore, evitați consumul de alcool și AINS (paracetamol, ibuprofen), precum şi efortul fizic prelungit. E de preferat să aveți o dietă sănătoasă (fără zahăr, fast food, exces de sare) și să completați efectul lipolizei cu masaj sau tratamente de remodelare (radiofrecvență, ultrasunete, drenaj limfatic).       

i.php?p=barbie_dubla_1.png

i.php?p=barbie_dubla_2.png

Fotografii: https://alteregoclinic.co.uk/en/2017/07/19/non-surgical-local-fat-dissolving-lipolysis-injections/


Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament