Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Remodelarea pomeților cu acid hialuronic

i.php?p=5-2(1).jpg

Pe măsură ce trece timpul, schimbările de la nivelul feței sunt unul dintre lucrurile care ne aduce aminte cel mai pregnant că îmbătrânim. În contrast cu o față tânără care are trăsături bine definite, pline, obrajii căzuți și scobiți ne fac să ne simțim mai puțin încrezători în noi și mai puțin atractivi. Fillerele pe bază de acid hialuronic pot rezolva această problemă.

Putem redefini, revolumiza și îmbunătăți trăsături faciale (obraji, pomeți) cu ajutorul fillerelor. Procedura este simplă și constă în injectarea acidului hialuronic la nivelul zonei selectate.

Pe lângă efectul de definire și volumizare asupra obrajilor, a pomeților, obținem și efectul de lifting facial lichid: ridicarea obrajilor, îmbunătățirea laxitatii de la nivelul liniei mandibulare, ștergerea șanțurilor nazogeniene (faldurile dintre nas și gură) și ridicarea colțurilor gurii (liniile marionette).

Cum se efectuează tratamentul de remodelare a pomeților?


Pasul 1: Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

 • Discuție amănunțită despre obiectivele dumneavoastră
 • Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate
 • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2: În timpul tratamentului

Înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică, pentru a ne asigura că disconfortul injectării este absent/minim. Apoi, cu ajutorul unui ac fin sau canulă (ac bont, atraumatic), se administrează acidul hialuronic la nivelul zonei selectate.

Cantitatea de acid hialuronic, tipul de acid hialuronic ales și modalitatea de administrare variază mult în funcție de intensitatea efectului pe care ne dorim să-l obținem.

Pentru  o distribuție cât mai uniformă a fillerului, după procedură se realizează un masaj ușor, iar pentru a reduce eventuala umflare a zonei, se aplică gheață .

 • Mediu calm și confortabil
 • Disconfort absent/minim
 • Plan de tratament personalizat în funcție de obiectivele dumneavoastră


Pasul 3: După tratament

După procedura de augmentare de pomeți, zona tratată poate fi sensibilă și ușor umflată timp de câteva zile. Aplicarea de gheață imediat după procedură ajută la diminuarea acestor reacții adverse. Imediat după tratament vă puteți întoarce la activitățile zilnice.

 • Perioada de recuperare absența/minimă
 • Efectul este imediat
 • Efectul se menține o perioada îndelungată – 12-18 luni


De ce Skinovate pentru pentru remodelarea pomeților cu acid hialuronic?

 • Procedura va fi efectuată de un medic dermatolog cu experiență, care are abilitatea de a îmbina expertiza științifică cu nevoile și așteptările fiecărui pacient
 • Folosim cele mai bune și sigure fillere disponibile
 • Pentru a obține rezultate cât mai naturale, se folosesc tehnici de injectare și fillere personalizate
 • Ne asigurăm că disconfortul injectării este absent/minim și folosim tehnici multiple pentru anestezie (cremă anestezică, gheață, anestezie injectabilă intraorală, filler cu anestezic)


Întrebări frecvente despre pentru remodelarea pomeților cu acid hialuronic:


Cât vor dura rezultatele?

Rezultatele durează, în medie, 12-18 luni.

Câte tratamente sunt necesare?

Augmentarea pomeților necesită o singură ședință. Veți vedea rezultatele imediat după procedură.

Augmentarea pomeților este o procedură dureroasă?

Nu, disconfortul este absent/minim, deoarece folosim diferite tehnici pentru a nu resimți durerea (cremă anestezică, anestezie injectabilă, filler cu anestezic).

Care sunt recomandările pre-procedură în cazul remodelarii pomeților cu acid hialuronic?

Nu consumați alcool, AINS (paracetamol, ibuprofen) înainte de tratament. Informați medicul despre toate medicamentele pe care le luați: procedura nu poate fi efectuată în timpul unui tratament cu antibiotice sau anticoagulante.

    

În primele 12 ore, nu aplicați machiaj obișnuit. În primele 48 de ore, evitați consumul de alcool și AINS (paracetamol, ibuprofen) și efortul fizic prelungit. Tot în primele două zile, consumați cât mai multe lichide - preferabil 1,5-2 litri de apă/zi. 

Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament