Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Tratament varice si vase dilatate

Tratamentele problemelor induse de afectiunile vaselor sangvine superficiale. Skinovate - clinica de dermatologie estetica, patologica si interventionala.

Tratament cicatrici si vergeturi

Tratamentele disponibile pentru cicatrici si vergeturi. Skinovate - clinica de dermatologie estetica, patologica si interventionala.

Tratement acnee si cicatrici acnee

Tratamentele disponibile pentru acnee si cicatrici post-acnee. Skinovate - clinica de dermatologie estetica, patologica si interventionala.

Tratamente scalp si par

Tratamentele disponibile pentru afectiunile scalpului si parului. Skinovate - clinica de dermatologie estetica, patologica si interventionala.