Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Un ten sănătos poate fi cel mai de preț accesoriu. Tocmai de aceea, clinica Skinovate efectuează o gamă largă de proceduri și tratamente estetice – de la tratamente medicale estetice (tratament pentru acnee rozacee, vase dilatate sau cicatrici) la corecturi estetice (augmentare buze, diminuare riduri, estompare cearcăne). Pielea este un organ extrem de sensibil, care reflectă orice mișcare de-a ta, fie că este vorba de alimentație nepotrivită, nopți nedormite sau hidratare insuficientă. La acești factori dăunători se adaugă și cei incontrolabili, cum ar fi trecerea timpului și înaintarea în vârstă, asociați cu pierderea elasticității pielii și a colagenului, apariția ridurilor sau a petelor. Pentru a o menține radiantă cât mai mult timp, asigură-te că adopți un stil de viață cât mai sănătos și că apelezi la păreri avizate în ceea ce privește rutina de îngrijire sau produsele folosite. De asemenea, o mulțime de tratamente estetice marca Skinovate te așteaptă la clinica noastră, acolo unde iubirea de sine n-a fost niciodată mai simplu de redobândit. Este timpul pentru un ten neted, uniform, radiant și sănătos!