Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Părul des și strălucitor este adesea asociat cu vitalitate, fertilitate și o condiție bună de sănătate. Tocmai de aceea, este de înțeles de ce lipsa acestei vitalități a părului poate determina probleme cu stima de sine. Clinica Skinovate efectuează proceduri de rejuvenare scalp și păr, care rezolvă mai mult decât problemele estetice. Beneficiile unui tratament pentru scalp și păr includ și hidratarea scalpului, ameliorarea simptomelor dermatitei seboreice, mătreței sau scalpului sensibil.

 Tratamentul Skinovate pentru scalp și păr acționează prin stoparea căderii părului, regenerarea foliculilor pierduți, îmbunătățirea grosimii și a vitalității firelor de păr, asigurarea nutriției optime firelor de păr și creșterea microvascularizației scalpului. Toate aceste efecte benefice sunt asigurate de amestecul de vitamine, minerale, aminoacizi, proteine și enzime, care sunt microinjectate la nivelul dermului, acolo unde se găsesc foliculii piloși. Este timpul pentru un păr des și sănătos!