Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Examinarea tricoscopică

i.php?p=tricoscopie1.jpg

Tricoscopia este o metodă de evaluare  neinvaziva a scalpului, care are la bază dermatoscopia.

Platforma Fotofinder Trichovision prezentă în clinica noastră pune la dispozitia pacienților cea mai moderna tehnica pentru diagnosticarea unui număr mare de afectiuni ale părului și pentru monitorizarea calitativă și cantitativă a terapiei. 

Camera video FotoFinder Full HD și obiectivul său de precizie, pot vizualiza structura firului de par  prin mărire de până la 120X și cu o precizie de jumătate de micron. Imaginea unui fir de păr se poate mări pana la 70X cu o rezoluție de 148.000 pixeli / mm2. 

Astfel se pot analiza parametri precum densitatea firelor de par, grosimea firului, unitatile foliculare, raportul anagen (faza de crestere a parului) / telogen (faza de cădere a părului) si poate fi vizualizată rădăcina firului de păr fără să fie necesara smulgerea acestuia.

Evaluarea părului cu FotoFinder oferă informații concrete  prin combinarea tehnologiei FotoFinder și expertiza TrichoLAB oferind un set flexibil de instrumente printr-un proces confortabil pentru pacienti, simplu, in doar 3 pasi: 

1. Capturare imagini fire de par. 

2. Încărcarea imaginilor în serviciul TrichoLAB. 

3. Elaborarea unui raport detaliat tricoscopic.


i.php?p=tricoscopie_2.jpg


Cum decurge examinarea tricoscopica?

Pasul 1: Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranță pacienților. În timpul consultatiei inițiale, vom face un istoric medical general amănunțit, un istoric amănunțit al căderii părului și, dacă este necesar, anumite investigații pentru a stabili etiologia căderii părului. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.

  • Stabilirea problemelor  și a ceea ce va doriți
  • Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate
  • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2: În timpul examinarii

Examinarea se face in doar câteva minute, fără smulgere, bărbierit sau biopsie. În timpul examinării tricoscopice sunt realizate imagini de ansamblu ale scalpului din frunte, tâmplă și partea din spate a capului, precum și câteva imagini microscopice pentru fiecare zonă. Cu instrumentul Tricho SnAPP se face înregistrarea  acestora, apoi imaginile sunt transferate pe serverul TrichoLAB securizat și pot fi evaluate suplimentar printr-o a doua opinie a experților cu experiență în domeniul tricoscopiei. Drept urmare, veți primi un al doilea raport de opinie pentru a vă oferi un diagnostic cert.

Puteți face aici o programare la clinica Skinovate pentru un examen tricoscopic TrichoLAB digital. Simplu, rapid, confortabil.