Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Acneea este afecțiunea dermatologică care aduce 8 din 10 pacienți în cabinetul unui medic dermatolog. Tratamentul pentru acnee și cicatrici post-acnee poate fi un proces îndelungat și complex. O serie de factori pot influența rezultatele și durata obținerii lor, de la factori de natură genetică la stil de viață și proceduri de tratament. Un specialist în domeniu și o clinică dotată cu tehnologie performantă pot face diferența. Skinovate dispune de o gamă largă de proceduri de tratament pentru acnee și cicatrici post-acneice, dar și alte proceduri de dermatologie estetică care anunță rezultate foarte bune. Chiar dacă simți că ai epuizat soluțiile de redare a strălucirii tenului, nu renunța! Tehnologia a evoluat și împreună vom identifica cel mai potrivit tratament de acnee și cicatrici post-acnee marca Skinovate pentru tine.