Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Telangiectazii în termeni medicali sau „vasele în pânză de păianjen” în termeni comuni sunt acele vase de sânge de dimensiuni mici, dar dilatate și la culoare roșii, mov sau albastre, care pot fi considerate inestetice. Cel mai frecvent, acestea se manifestă la nivelul feței sau membrelor inferioare, dar pot apărea oriunde pe corp. Factorii care contribuie la apariția lor sunt înaintarea în vârstă, predispoziția genetică, expunerea la soare, sedentarism, obezitate, sarcină.  Cel mai eficient și sigur tratament pentru varice, vase dilatate și rozacee implică laserul vascular. Dispozitivul emite o energie cu lungimi de undă, care ulterior sunt absorbite de pigmentul roșu din vasele de sânge.

Tratamentul dilatațiilor vasculare este eficient tocmai pentru că reduce numărul și diametrul vaselor vizate, fără a afecta țesuturile din jur. Clinica Skinovate efectuează orice procedură de îndepărtare a venelor inestetice – tratament varice și vase dilatate, tratament venectazii, tratament vene dilatate de tip păienjeniș. Un tratament de varice marca Skinovate începe cu un consult, așa că hai să vorbim despre așteptările tale și să identificăm cea mai bună variantă de a acționa – de la procedură la tehnologia utilizată – adaptată ție.