Util despre programări

Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, București 020269

Vezi harta
i.php?p=10-2(2).jpg

Dacă te confrunți cu problema vaselor dilatate, Skinovate îți oferă soluția eficientă și non-invazivă de care ai nevoie: tratamentul cu laser. Această tehnologie avansată reduce vizibilitatea vaselor dilatate, îmbunătățind aspectul pielii și oferindu-ți încrederea de care ai nevoie. Nu lăsa această afecțiune să îți afecteze confortul sau stima de sine. Descoperă cum tratamentul cu laser de la Skinovate poate transforma sănătatea și aspectul pielii tale.

Ce înseamnă tratamentul cu laser vascular pentru telangiectazii?

Telangiectaziile reprezintă termenul medical pentru „vinișoare”, vase de sânge „păienjeniș” și sunt vase de sânge mici, cutanate, dilatate. Arată ca linii fine roșii, mov sau albastre și sunt o problemă estetică frecventă. Le vedem frecvent la nivelul feței sau membrelor inferioare, dar pot apărea oriunde pe corp. Apar la orice vârstă, dar se înmulțesc cu înaintarea în vârstă din cauza predispoziției genetice, expunerii la soare, sedentarismului, obezității, sarcinii, etc.

Cel mai eficient și sigur tratament pentru îndepărtarea lor este laserul vascular. Laserul vascular emite o energie cu lungimi de undă care vor fi absorbite selectiv de oxihemoglobină, pigment roșu din vasele de sânge - absorbție care este urmată de reducerea numărului și diametrului vaselor tratate, precum și a eritemului, fără a cauza injuria țesuturilor din jur.

Cum se efectuează procedura cu laser pentru vase dilatate?

Pasul 1 - Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației initiale, vom face un istoric medical amănunțit și o evaluare a problemelor pe care le doriți tratate, pentru a ne asigura că tratamentul cu laser vascular este tratamentul optim pentru dumneavoastră. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură. 

• Stabilirea problemelor pielii și ce vă doriți

• Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate

• Stabilirea planului de tratament personalizat

Pasul 2  - În timpul procedurii

Procedura de laser vascular nu necesită anestezie locală, deoarece procedura este însoțită de un disconfort minim (înțepături), ameliorat de răcirea integrată în capătul laserului. Procedura presupune alunecarea laserului pe piele; de obicei se fac câteva pasaje pentru a ne asigura că avem rezultate cât mai bune. După efectuarea procedurii se aplică o cremă calmantă cu factor de protecție solară.

• Mediu calm, relaxant

• Procedura este rapidă, durează 30 minute

• Procedura este efectuată de un medic dermatolog

Pasul 3 - După procedură

După tratamentul laser, zona poate fi ușor roșie și umflată timp de 3-5 zile. Veți primi recomandări cu ce este necesar să folosiți acasă, pentru o recuperare cât mai rapidă și pentru a avea rezultate cât mai bune.

Rezultatele procedurii se observă după 3-4 săptămâni și continuă să se îmbunătățească și după 6-12 săptămâni de la efectuarea tratamentului. 

Pentru a avea rezultate excelente, uneori sunt necesare mai multe ședințe, în funcție de numărul vaselor de tratat și dimensiunile lor. Ședințele pot fi efectuate la interval de 4 săptămâni.

• Perioadă mică de recuperare 

• Rezultatele apar repede

De ce Skinovate pentru tratamentul cu laser pentru vase dilatate?

Folosim unul dintre cele mai performante lasere vasculare disponibile în Europa: Xeo Cutera, care, pe lângă rezultatele excelente pe care le obține, are și un profil de siguranță excelent.

Creăm protocoale personalizate de tratament în funcție de intensitatea rezultatului pe care trebuie să-l obținem și tipul de piele.

Întrebări frecvente despre tratamentul cu laser pentru vase dilatate

Doare laserul vascular?

Disconfortul este absent sau minim datorită răcirii încorporate în capătul laserului care vine în contact cu pielea.

Care sunt recomandările pre-procedură?

Este interzisă expunerea la UV (soare, solar) cu 14 zile înainte de procedura laser. Nu se folosesc tratamente locale sau sistemice cu retinoizi, tratamente locale exfoliante (AHA, BHA) cu 4 săptămâni înainte de efectuarea procedurii.

Care sunt recomandările post-procedură?

Este interzisă expunerea la UV (soare, solar) 14 zile după procedură. Medicul dermatolog va recomanda un protocol de îngrijire acasă pentru a avea o recuperare cât mai rapidă și rezultate cât mai bune.

Important! Pentru orice tratament și pentru orice procedură dermatologică, rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate, precum și alte specificități anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament