Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Tratamentul cu laser pentru vase dilatate

i.php?p=10-2(2).jpg

Ce inseamna tratamentul cu laser vascular pentru telangiectazii?

Telangiectaziile reprezinta termenul medical pentru “vinisoare”, vase de sange “paienjenis” si sunt vase de sange mici cutanate dilatate. Arata ca linii fine rosii, mov sau albastre. Sunt o problema estetica frecventa. Le vedem frecvent la nivelul fetei sau membrelor inferioare dar pot apare oriunde pe corp. Apar la orice varsta dar se inmultesc cu inaintarea in varsta din cauza predispozitiei genetice, expunere la soare, sedentarism, obezitate, sarcina, etc.

Cel mai eficient si sigur tratament pentru indepartarea lor este laserul vascular. Laserul vascular emite o energie cu lungimi de unda care vor fi absorbite selectiv de oxihemoglobina, pigment rosu din vasele de sange, absorbtie care este urmata de reducerea numarului si diametrului vaselor tratate si a eritemului, fara a cauza injuria tesuturilor din jur.

Cum se efectueaza procedura cu laser pentru vase dilatate?

Pasul 1 - Consultatia

Skinovate pune pe primul loc sanatatea si siguranta pacientilor. In timpul consultatiei initiale, vom face un istoric medical amanuntit si o evaluarea a problemelor pe care le doriti tratate pentru a ne asigura ca tratamentul cu laser vascular este tratamentul optim pentru dumneavoastra. Prima consultatie este o ocazie excelenta pentru a pune intrebari legate de procedura. 

• Stabilirea problemelor pielii si ce va doriti

• Verificarea eventualelor contraindicatii si probleme de sanatate

• Stabilirea planului de tratament personalizat

Pasul 2  - In timpul procedurii

Procedura de laser vascular nu necesita anestezie locala deoarece procedura este insotita de un discomfort minim (intepaturi) ameliorat de racirea integrata in capatul laserului. Procedura presupune alunecarea laserului pe piele, se fac de obicei cateva pasaje pentru a ne asigura ca avem rezultate cat mai bune. Dupa efectuarea procedurii se aplica o crema calmanta cu factor de protectie solara.

• Mediu calm, relaxant

• Procedura este rapida, dureaza 30 minute

• Procedura este efectuata de un medic dermatolog

Pasul 3 - Dupa procedura

Dupa tratamentul laser zona poate fi 3-5 zile usor rosie si umflata. Veti primi recomandari ce e necesar sa folositi acasa pentru o recuperare cat mai rapida si pentru a avea rezultate cat mai bune.

Rezultatele procedurii se observa dupa 3-4 saptamani si continua sa se imbunatateasca si dupa 6-12 saptamani de la efectuarea tratamentului. 

Pentru a avea rezultate excelente uneori sunt necesare mai multe sedinte in functie de numarul vaselor de tratat si dimensiunile lor. Sedintele pot fi efectuate la interval de 4 saptamani.

• Perioada mica de recuperare 

• Rezultatele apar repede

De ce Skinovate pentru tratamentul cu laser pentru vase dilatate?

Folosim unul dintre cele mai performante lasere vasculare disponibile in Europa Xeo Cutera, care pe langa rezultatele excelente pe care le obtine are si un profil de siguranta excelent

Creem protocoale personalizate de tratament in functie de intensitatea rezultatului pe care trebuie sa-l obtinem si tipul de piele

Intrebari frecvente despre tratamentul cu laser pentru vase dilatate

Doare laserul vascular?

Discomfortul este absent sau minim datorita racirii incorporate in capatul laserului care vine in contact cu pielea.

Care sunt recomandarile preprocedura?

Este interzisa expunerea la UV (soare, solar) cu 14 zile inainte de procedura laser. Nu se folosesc tratamente locale sau sistemice cu retinoizi, tratamente locale exfoliante (AHA, BHA) cu 4 saptamani inainte de efectuarea procedurii.

Care sunt recomandarile postprocedura?

Este interzisa expunerea la UV (soare, solar) 14 zile dupa procedura. Medicul dermatolog va recomanda un protocol de ingrijire acasa ca sa aveti o recuperare cat mai rapida si cu rezultate cat mai bune.


Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament