Util despre programări

Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, București 020269

Vezi harta

INJECTAREA DE ACID HIALURONICAcidul hialuronic este un filler cu rol de remodelare și corectare. Este recunoscut pentru efectul de augmentare a buzelor, dar medicii dermatologi îl folosesc cu rezultate excelente şi pentru corectarea cearcănelor, eliminarea gușei, remodelarea nasului, bărbiei, obrajilor și a mandibulei, corectarea ridurilor și a asimetriilor.

Injectarea unui filler este o procedură minim invazivă, care nu necesită timp de recuperare sau internare. La clinica Skinovate, administrarea se face cu canulă (ac atraumatic), care împiedică apariţia unor echimoze sau hematoame. Se folosesc substanţe filler de cea mai bună calitate, recomandate de medic în funcţie de obiectivul stabilit împreună cu pacientul, pentru ca rezultatul şi experienţa procedurii să fie cele dorite. Punem un accent deosebit pe managementul durerii, folosind tehnici multiple de anesteziere, astfel încât disconfortul la injectare să fie absent sau minim.

Vezi mai jos lista de servicii medicale efectuate cu ajutorul acidului hialuronic şi fă-ţi o programare pentru oricare dintre acestea. Consultatia initiala este inclusa in pretul serviciului.

?>