Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

Un consult Skinovate este o primă incursiune în istoricul medical al pacientului. Acesta este esențial pentru realizarea corectă a unui plan de acțiune dermatologică.

 Pielea poate fi definită ca cel mai mare și cel mai expus organ al nostru, iar această clasificare ne ajută să tragem un semnal de alarmă atunci când observăm chiar și o modificare subtilă la suprafața pielii. Uneori, însă, pot apărea elemente ieșite din comun care scapă vederii neavizate.

 Din acest motiv, un consult dermatologic de rutină pentru verificarea sănătății poate trasa diferența între tratabil și cronic. E important să țineți minte că o consultație dermatologică nu trebuie ratată pe criterii de anxietate, indiferență sau pudoare.