Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Notice: Undefined offset: 0 in /webapps/skinovate/liteweb/modulebase.php(295) : eval()'d code on line 42

                           __________________               

 Nu putem controla traumele de la nivelul pielii, fie că este vorba de răni, arsuri, acnee, varicelă sau intervenții chirurgicale. De cele mai multe ori, procesul de vindecare lasă în urmă un semn sau o cicatrice. Totuși, putem controla procedurile de tratament pentru cicatrici și vergeturi. Clinica Skinovate efectuează tratamente de corectare cicatrici și vergeturi sigure și eficiente. Beneficiile tratamentului pentru cicatrici și vergeturi sunt numeroase, întrucât acestea pot deranja atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

 Skinovate deține tehnologia și specialiștii care pot îmbunătăți aspectul cicatricilor, indiferent de tipul lor – cheloidiene, hipertrofice, post-chirurgicale, post-arsură, post-acnee. Aceeași îmbunătățire a aspectului poate fi obținută și în cazul vergeturilor. De la microneedling la laser CO2 fracționat, identificăm sau îmbinăm procedurile pentru a maximiza cele mai bune rezultate în funcție de istoricul tău medical, zona vizată, natura problemei și așteptările tale. Dacă te confrunți cu aceste probleme și îți dorești îmbunătățirea aspectului estetic, hai să identificăm împreună cel mai bun tratament de eliminare cicatrici și vergeturi.