Util despre programari

Prima vizita in clinica este intotdeauna reprezentata de o consultatie. In functie de concluziile discutiei cu medicul dermatolog si de specificul afectiunii tratate sau procedurii estetice, consultatia poate fi urmata de proceduri medicale in aceeasi sesiune sau cu programarea unei sedinte ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune conditii de diagnostic si tratament pentru pacientii nostri, clinica Skinovate nu lucreaza cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (nu asiguram servicii compensate, pe baza de bilet de trimitere de la medical de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, Bucuresti 020269

Vezi harta

Peeling facial

i.php?p=4-5.jpg

Peeling chimic


Peeling-ul chimic este o procedura de dermatologie estetica folosita pentru a imbunatati aspectul pielii atat pe zona fetei, cat si zona decolteului si mainilor. Se aplica pe piele substante care produc o injurie controlata cauzand exfolierea unor straturi ale pielii si descuamarea lor. Pielea regenerata este mai fina, cu aspect estetic imbunatatit.

In clinica Skinovate peelingurile chimice sunt alese cu grija pentru a obtine cele mai bune rezultate. Alegerea peelingului se face dupa o evaluare amanuntita luand in considerare mai multe criterii: problemele pe care le doriti tratate, tipul de piele, sezon, alte tratamente recomandate.

Peelingurile sunt de 3 tipuri:

1. Superficial - se folosesc acizi usori, in concentratii reduse, care afecteaza doar stratul superficial al pielii. Se foloseste pentru hiperpigmentari si pentru “reimprospatarea “ pielii (mai hidratata, mai luminoasa)

2. Mediu - se folosesc acizi mai concentrati, care afecteaza mai multe straturi ale pielii. Se foloseste pentru cheratoze actinice, riduri fine, fotoimbatranire, cicatrici

3. Profund - se folosesc acizi in concentratii mari, patrund pana la nivelul dermului. Se folosesc in tratamentul cicatricilor, dar datorita perioadei mari de recuperare si riscului de reactii adverse se folosesc extrem de rar.

Care sunt indicatiile peelingului chimic?

 • acnee
 • riduri si linii fine
 • fotoimbatratanire (pete hiper si hipopigmentate, piele lipsita de elasticitate, ridata)
 • pigmentare neuniforma a fetei (melasma, pistrui)
 • cicatrici postacnee/postvaricela
 • rozacee, ten sensibil


Cum decurge procedura?

Pasul 1 - Consultatia

Skinovate pune pe primul loc sanatatea si siguranta pacientilor. In timpul consultatiei initiale, vom face un istoric medical amanuntit si o evaluarea a problemelor pe care le doriti tratate pentru a ne asigura ca mezoterapia este tratamentul optim pentru dumneavoastra. Prima consultatie este o ocazie excelenta pentru a pune intrebari legate de procedura. 

 • Stabilirea problemelor pielii si ce va doriti
 • Verificarea eventualelor contraindicatii si probleme de sanatate
 • Stabilirea planului de tratament personalizat


Pasul 2 - In timpul tratamentului

Inainte de aplicarea peelingului este necesara curatarea si degresarea atenta cu solutii speciale pretratament. Se aplica peelingul chimic. In functie de agentul folosit si de rezultatele dorite timpul de expunere variaza. Se indeparteaza peelingul prin spalare sau cu solutii neutralizante. Pana la neutralizarea peelingului pacientii pot simti senzatia de arsura sau intepatura usoara dar acest lucru este normal. Fiecare tratament include la sfarsit si folosirea unei masti speciale de hidratare si calmare si masca cu terapie LED.

 • Tratamentul se efectueaza intr-un mediu calm si placut
 • Tratament personalizat in functie de problemele tratate
 • Discomfort absent/minim in timpul procedurii


Pasul 3 - Dupa tratament

Dupa un peeling, in functie de intensitatea lui pielea poate fi cateva zile rosie si sa se descuameze. Veti fi informati in timpul consultatiei initiale cate zile dureaza recuperarea dupa peelingul care va este recomandat.

Desi rezultatele peelingurilor apar de la prima sedinta se recomanda de obicei pentru rezultate cat mai vizibile, intre 2-4 sedinte la interval de 2-4 saptamani. Efectele peelingului dureaza aproximativ 12-18 luni, dar de obicei se recomanda sedinte de intretinere a rezultatelor la 4-6 luni. Protocolul peelingurilor se stabileste personalizat in functie de nevoile pacientului. Veti primi recomandari pentru ingrijirea acasa astfel incat recuperarea sa fie cat mai rapida si rezultate cat mai bune.

 • Recuperare rapida
 • Rezultate dupa prima sedinta dupa 2-4 saptamani de la inceperea tratamentului
 • Trateaza mai multe probleme ale pielii concomitent 


De ce Skinovate?


 • Creem un plan personalizat in functie de problemele tratate
 • Tratamentul il efectuam cu substante concentrate, cu un profil de siguranta excelent si alese pe baza a 6 ani de experienta cu tipul asta de tratament
 • Acordam atentie deosebita ca procedura sa fie cat mai lipsita de discomfort 
 • Ne asiguram ca atat imediat dupa procedura cat si pentru ingrijirea acasa sa dispuneti de recomandari pentru o recuperare cat mai rapida si rezultate cat mai bune


Intrebari frecvente:


Cate sedinte voi avea nevoie?

De obicei sunt necesare 2-4 sedinte la interval de 4 saptamani pentru rezultate optime, in timpul consultatiei initiale cu medicul dermatolog acesta va stabili in functie de problema tratata si severitatea ei protocolul de tratament.

Care sunt recomandarile preprocedura?

Este contraindicata expunerea la soare, folosirea de substante exfoliante (AHA, BHA, retinoizi). Informati medicul daca aveti herpes labial.

Care sunt recomandarile postprocedura?

Folositi protocolul recomandat de medicul dermatolog: creme reparatorii/cicatrizante, creme cu SPF 50. Nu va expuneti la UV timp de 7-10 zile. Nu aplicati machiaj obisnuit timp de 48 ore. Studii de caz

Inainte si dupa tratament