Util despre programări
Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.
Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)
Programări
031.005.0022 | |
Amplasare
Str. Georges Bizet nr. 10 | |
Vezi harta |
Hiperpigmentarea zonei genitale este închiderea la culoare a pielii din zona genitală și perigenitală (zona vulvară, perineală, perianală, zona inghinală și fața internă a coapselor). Apare ca urmare a predipoziției genetice la hiperpigmentare (secreție în exces de melanină, adică pigmentul brun al pielii), a hormonilor, în perioada de sarcină, din cauza fricțiunii, a epilarii zonei, a expunerii la soare și a înaintării în vârstă.
Depigmentarea cu laser CO2 fracționat este cea mai eficientă și mai rapidă metodă dintre toate cele disponibile (creme depigmentante, peelinguri chimice, IPL) și are rezultate permanente.
Acest tip de laser generează emisii laser fracționate care pot penetra și stimula pielea pentru a obține o piele mai deschisă, mai tânără, mai fermă, mai estetică.
Se poate trata hiperpigmentarea de la nivelul următoarelor zone: vulvară, perineală (zona dintre vagin și anus), perianală, zona inghinală, fața internă a coapselor.
Cum decurge procedura de depigmentare a zonei genitale?
Pasul 1: Consultația
Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură.
- Discuție amănunțită despre obiectivele dumneavoastră
- Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate
- Stabilirea planului de tratament personalizat
Pasul 2: În timpul procedurii
Înainte de a începe procedura, se aplică o cremă anestezică, pentru a ne asigura că disconfortul este minim. Urmează procedura laser propriu-zisă, după care se aplică o cremă cicatrizantă, antiseptică.
- Mediu calm, relaxant
- Procedura este rapidă, de 45-60 de minute
- Procedura este efectuată de un medic dermatolog
Pasul 3: După procedură
Timp de 2-3 zile după tratamentul laser, zona poate fi roșie și poate apărea senzația de disconfort (usturime). Veți primi recomandări referitoare la ce e necesar să folosiți acasă pentru o recuperare cât mai rapidă și pentru rezultate cât mai bune.
Rezultatele procedurii se observă după 3-4 săptămâni și continuă să se îmbunătățească și după 6-12 săptămâni de la efectuarea tratamentului.
Pentru a avea rezultate excelente, uneori sunt necesare 2-4 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni.
- Perioadă mică de recuperare
- Rezultatele apar repede
De ce Skinovate pentru depigmentarea cu laser a zonei genitale?
- Folosim cel mai performant laser CO2 disponibil în Europa - CO2 RE Candela, care are un program special pentru o depigmentare genitală cât mai eficientă și sigură
- Creăm protocoale personalizate de tratament în funcție de intensitatea rezultatului pe care trebuie să-l obținem și tipul de piele
Care sunt recomandările pre-procedură în cazul depigmentării zonei genitale?
Cu 14 zile înainte de procedura laser, sunt interzise expunerea la soare și folosirea cremelor depigmentante. Cu 24-48 ore înainte de procedură, este necesară îndepărtarea părului din zonă prin radere sau cremă depilatoare. Procedura nu se efectuează în perioada menstruală.
Care sunt recomandările post-procedură în cazul depigmentării zonei genitale?
Este recomandat să aveți o igienă strictă a zonei tratate și să nu aveți contact sexual timp de 3 zile.
Timp de 7 zile, se păstrează zona cât mai uscată (fără saună, piscină, efort fizic exagerat), iar timp de 14 zile zona nu se expune la soare.
Medicul dermatolog vă recomandă un protocol de îngrijire la domiciliu astfel încât să aveți o recuperare cât mai rapidă și cu rezultate cât mai bune.
Important! Pentru orice tratament și pentru orice procedură dermatologică, rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate, precum și alte specificități anatomo-fiziologice.