Util despre programări
Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.
Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)
Programări
031.005.0022 | |
Amplasare
Str. Georges Bizet nr. 10 | |
Vezi harta |
Întră în universul rejuvenării faciale cu laser CO2 fracționat! Vei descoperi o tehnologie revoluționară care stimulează producția de colagen și îți oferă o piele strălucitoare. Vei afla cum funcționează această tehnică inovatoare și de ce Skinovate este alegerea perfectă pentru frumusețea ta.
Tratament laser CO2 pentru rejuvenare facială
Laserul CO2 fracționat este un tratament revoluționar, utilizat în dermatologia estetică pentru rejuvenare facială prin stimularea sintezei de colagen de la nivelul pielii.
Principiul terapeutic este acela de a crea o injurie controlată a pielii sub forma de "coloane" perpendiculare pe straturile pielii stimulând astfel organismul să formeze straturi noi de elastină şi colagen, precum şi de noi capilare de sânge pentru a îmbunătăţi aprovizionarea cu sânge a zonei tratate, astfel ajutâd pielea să se regenereze și să se remodeleze.
Tratamentele laser folosesc pulsuri de lumină cu diverse lungimi de undă care pot afecta pielea în mod diferit în funcție de tipul de laser. Injuria produsă de aceste fascicule de lumină duce la regenerarea pielii prin stimularea producției de colagen si reînnoire a celulei.
Cele mai folosite lasere în tratamentul de rejuvenare sunt laserele fractionate care nu afecteaza vizibil suprafața pielii producând microinjurii sub formă de "coloane" perpendiculare pe straturile pielii. Perioada de recuperare este de 3-5 zile. Se recomandă de obicei mai multe ședinte în funcție de rezultatele tratamentului la interval de 4-6 saptamani.
Cum decurge procedura de laser CO2 fractionat?
Pasul 1 - Consultatia
În timpul consultației se discută despre problemele care trebuiesc adresate, dacă laserul CO2 este cea mai bună opțiune de tratament, se face un istoric medical amănunțit pentru a fi siguri că nu exista contraindicații pentru a efectua procedura și se stabilește planul de tratament bazat pe obiectivele dumneavoastră. În această întâlnire se discută toate intrebările și îngrijorările pe care le aveți legat de procedura de laser CO2 .fracționat.
- Ne asigurăm ca laserul CO2 este cea mai bună metoda de tratament
- Stabilim ce tratăm și ce rezultate se obțin
- Creăm planul optim de tratament pentru atingerea rezultatelor dorite
Pasul 2 - Procedura
Înaintea procedurii de rejuvenare laser CO2 fracționat se aplică cremă anestezică timp de 30 minute pe zona tratată pentru a reduce discomfortul. Se efectuează procedura conform protocolul stabilit. La sfârșit se aplica o cremă calmantă, cicatrizantă.
- Tratamentul este efectuat într-un mediu plăcut și comfortabil
- Fără discomfort sau discomfort minim (cremă anestezică)
- Tratamentul este creat pentru a obține maxim de rezultate
Pasul 3 - După tratament
După tratamentul laser este necesară o perioadă de recuperare în care pielea va fi roșie, umflată, cu cojițe/scuame. În funcție de intensitatea tratamentului perioada de recuperare poate să varieze între 5-10 zile. Efectele procedurii se văd după 3-4 săptămâni și continuă să se îmbunătățească până la 6-12 săptămâni.
Deși rezultatele apar de la prima ședință, se recomandă de obicei pentru rezultate cât mai vizibile, 2-4 ședințe la interval de 6-8 săptămâni.
Protocolul de tratament se stabilește personalizat în funcție de nevoile pacientului. Veți primi recomandări pentru îngrijirea acasă astfel încât recuperarea să fie cât mai rapidă și cu rezultate cât mai bune.
- Recuperare rapidă după tratament
- Rezultatele se văd după 3-4 săptămâni
Ce rezultate obținem?
De obicei sunt necesare 2-4 săptămâni după tratament pentru a se vedea semnele vizibile ale regenerării pielii, procesul continuând să evolueze pe parcursul următoarelor 3 luni, asigurând o îmbunătăţire treptată. Deşi o singură şedinţă poate oferi un rezultat vizibil, totuşi în mod ideal, o serie de 2-4 tratamente la interval de 6-8 săptămâni sunt recomandate pentru a atinge rezultatul optim.
De ce Skinovate?
- Folosim un protocol complex unic care este personalizat pentru a obține cele mai bune rezultate
- Folosim cea mai nouă și performantă tehnologie de laser CO2 fracționat disponibilă, cu un profil de siguranță excelent si aleasă pe baza a 6 ani de experiență cu tipul acesta de tratament
- Ne asigurăm că pe parcursul procedurii discomfortul este absent/minim
- Medicul dermatolog care efectuează tratamentul este disponibil pentru întrebări și suport înainte și după tratament
- Ne asigurăm că atât imediat după procedură cât și pentru ingrijirea acasă să dispuneți de recomandări pentru o recuperare cât mai rapidă și rezultate cât mai bune
Intrebari frecvente:
Care sunt recomandările preprocedură?
Pentru a avea rezultate cât mai bune ar trebui respectate următoarele recomandări: nu folosiți produse cu retinoizi sau produse agresive/exfoliante cu 48 ore înainte de procedură, evitați expunerea la soare cu 48 ore înainte de procedură.
Care sunt recomandările postprocedură?
Folosiți protocolul recomandat de medicul dermatolog: creme reparatorii/cicatrizante, creme cu SPF 50. Nu vă expuneți la UV timp de 10-14 zile.
De câte ședințe voi avea nevoie?
De obicei sunt necesare 2-4 ședințe la interval de 6-8 săptămâni pentru rezultate optime, deși rezultatele apar de la prima ședință. În timpul consultației inițiale cu medicul dermatolog acesta va stabili, în funcție de problema tratată și severitatea ei, protocolul de tratament.
Important! Pentru orice tratament si pentru orice procedura dermatologica, rezultatele pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate, precum si alte specificitati anatomo-fiziologice.