Util despre programări
Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.
Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)
Programări
031.005.0022 | |
Amplasare
Str. Georges Bizet nr. 10 | |
Vezi harta |
- Excelența în dermatologia estetică se remarcă în primul rând prin serviciile de remodelare facială prin injectare cu acid hialuronic. Iar la Skinovate, augmentarea de buze este aria principală de expertiză, medicii noștri fiind supraspecializati în dermato-estetica prin injectare.
Pentru ca rezultatul și experiența procedurii să fie cele dorite, în clinica noastră se folosesc substanțe filler de cea mai bună calitate, într-o gamă de tipuri de produs personalizat pentru fiecare procedură și pentru obiectivul stabilit împreună cu fiecare pacient.
Înainte de orice injectare, medicii noștri fac o evaluare a întregii fețe, pentru a se asigura că buzele sunt proporționale cu restul configurației faciale, iar injectarea se face gradual și omogen, pentru a asigura simetria perfectă a buzelor.
Injectarea se face cu canulă (ac atraumatic) pentru a nu traumatiza buzele (fără echimoze, hematoame), iar un accent deosebit este pus pe managementul durerii, folosind tehnici multiple de anesteziere, astfel încât disconfortul la injectare să fie absent sau minim.
Îți poți face aici o programare pentru procedura de augmentare de buze sau pentru o ședință de consiliere estetică, în care medicul nostru estetician îți va explica cele mai potrivite proceduri pentru modelarea optimă a formelor tale faciale.
Poți vedea aici tarifele clinicii, inclusiv pentru procedura de augmentare de buze. Consultația premergătoare procedurii de injectare cu acid hialuronic este gratuită.
- Cum decurge procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic?
- De ce sa alegi Skinovate pentru injectarea buzelor?
- Ce avantaje estetice obtii prin injectarea buzelor?
- Intrebari frecvente despre injectarea buzelor cu acid hialuronic
- Doare injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor?
- Ce reacții adverse există după injectare?
- Cât durează efectul injectării buzelor cu acid hialuronic?
- Care sunt recomandările pre-procedură în cazul injectării buzelor cu acid hialuronic?
- Care sunt recomandările post-procedură în cazul injectării buzelor cu acid hialuronic?
- 3 mituri despre augmentarea buzelor cu acid hialuronic
Cum decurge procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic?
Pasul 1: Consultația
Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și vom avea o discuție amplă despre obiectivele dumneavoastră, pentru a stabili modalitatea cea mai bună de a ajunge la rezultatele dorite. Prima consultație este o ocazie excelență pentru a pune întrebări legate de procedură.
- Discuție amănunțită despre obiectivele dumneavoastră
- Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate
- Stabilirea planului de tratament personalizat
Pasul 2: În timpul tratamentului
Injectarea unui filler este o procedură minim invazivă, care nu necesită timp de recuperare sau internare. Deoarece injectarea poate fi însoțită de disconfort, cu 30 minute înainte de procedură se aplică o cremă anestezică sau se efectuează anestezie injectabilă. Se șterge zona cu antiseptic, se injectează fillerul cu canulă, apoi se aplică gheață pentru a evita apariția vânătăilor sau umflarea zonei.
- Mediu calm și confortabil
- Disconfort absent/minim
- Plan de tratament personalizat în funcție de obiectivele dumneavoastră
Pasul 3: După procedură
Timp de 2-3 zile, buzele vor fi ușor umflate. Rar apar vânătăi, care pot fi însă acoperite cu machiaj începând cu a 2-a zi.
Timp de 48 de ore după procedură, este recomandat să se bea 1,5-2 litri de apă/zi și să nu se consume alcool și AINS (paracetamol, ibuprofen).
- Fără perioadă de recuperare, întoarcere imediată la activitățile zilnice
- Rezultate imediate, care se mențin între 9 și 12 luni
Există o paletă largă de tehnici de injectare, care se aplică în funcție de configurația inițială a buzelor și de obiectivul final, de forma dorită. Rezultatele diferă de la o procedură la alta, de aceea este bine ca injectarea să se facă gradual, pentru a permite ajustarea formei și volumului până la forma ideală pentru fiecare caz în parte.
De ce sa alegi Skinovate pentru injectarea buzelor?
- Folosim cele mai bune și sigure fillere disponibile
- Facem o evaluare a întregii fețe, pentru a ne asigura că buzele sunt proporționale cu restul feței
- Pentru a obține rezultate cât mai naturale, folosim tehnici de injectare și fillere personalizate
- Realizăm injectarea cu canulă (ac bont, atraumatic) pentru a nu traumatiza buzele (fără echimoze, hematoame)
- Ne preocupăm să facem ca disconfortul injectării să fie absent/minim și folosim tehnici multiple pentru anestezie (cremă anestezică, gheață, anestezie injectabilă intraorală, filler cu anestezic)
Injectările cu acid hialuronic sunt făcute la Skinovate de dr. Anca Pavelescu, medic primar dermatolog, trainer injector, cu o experiență de peste 11 ani în proceduri estetice cu acid hialuronic.
Îți poți face aici o programare la clinica noastră pentru procedura de augmentare de buze sau pentru o ședință de consiliere estetică, în care medicul nostru îți va arăta care sunt cele mai potrivite proceduri pentru modelarea optimă a conturului tau facial.
Ce avantaje estetice obtii prin injectarea buzelor?
Buzele reprezintă una dintre cele mai importante și vizibile trăsături faciale și, de aceea, multe persoane li se adresează medicilor esteticieni pentru a obține buze cât mai frumoase, simetrice, cu un aspect tânăr și hidratat.
Injectarea cu acid hialuronic reprezintă cea mai sigură, eficientă și neinvazivă modalitate de a obține buze pline, simetrice, cu un aspect cât mai natural.
Corectarea buzelor cu acid hialuronic este o soluție ideală pentru buze asimetrice, subțiri, lipsite de definiție, ridate, care și-au pierdut volumul. Acidul hialuronic este o substanță de sinteză asemănătoare acidului hialuronic natural, din piele și țesuturi.
Dintre toate celelalte opțiuni (hidroxiapatită, silicon, grăsime proprie), în momentul acesta acidul hialuronic este fillerul preferat pentru injectarea buzelor, deoarece este cel mai bine tolerat în această zonă și oferă aspectul cel mai estetic și aproape de cel natural.
Iată care sunt beneficiile injectării buzelor cu acid hialuronic:
- Volum mai mare al buzelor
- Redefinirea conturului buzelor
- Reducerea liniilor fine din jurul buzelor
- Rezultate imediate
Intrebari frecvente despre injectarea buzelor cu acid hialuronic
Doare injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor?
În mod obișnuit, este o procedură dureroasă, deoarece zona buzelor are multe terminații nervoase. Noi ne asigurăm însă că disconfortul este absent/minim, apelând la mai multe metode de anestezie (cremă anestezică, anestezie prin injectare intraorală, filler cu anestezic, gheață).
Ce reacții adverse există după injectare?
La tehnicile clasice de injectare (cu acul) apar frecvent vânătăi, umflarea buzelor, chiar hematoame, dar Skinovate folosește aproape exclusiv canulă (ac bont, atraumatic), pentru care sunt necesare doar 2 puncte de injectare (în colțurile gurii). Pentru că nu traumatizăm buzele, nu apar nici reacții adverse.
Cât durează efectul injectării buzelor cu acid hialuronic?
Acidul hialuronic se metabolizează, astfel că este resorbit, în medie, după 9-12 luni.
La primele injectări această durată poate să fie mai scurtă. Acidul hialuronic se matabolizează, iar aceasta este perioada în care este resorbit. Perioada în care efectele procedurii rămân vizibile depinde de stilul de viață, de vârstă, dar și de tipul de acid hialuronic utilizat pentru injectare.
Care sunt recomandările pre-procedură în cazul injectării buzelor cu acid hialuronic?
Nu consumați alcool, AINS (paracetamol, ibuprofen) înainte de tratament. Informați medicul despre toate medicamentele pe care le luați: procedura nu poate fi efectuată în timpul unui tratament cu antibiotice sau anticoagulante.
Care sunt recomandările post-procedură în cazul injectării buzelor cu acid hialuronic?
Evitați consumul de alcool și AINS (paracetamol, ibuprofen), efortul fizic prelungit timp de 48 ore. Nu aplicați machiaj obișnuit timp de 12 ore. Consumați multe lichide (preferabil 1,5-2 litri de apă) timp de 48 ore după procedură.
3 mituri despre augmentarea buzelor cu acid hialuronic
În jurul procedurii de injectare acid hialuronic s-au creat de-a lungul anilor mai multe mituri. Iată câteva dintre acestea:
Mit #1: Buzele nu vor arăta natural după injectare
În realitate, buzele capătă mai mult volum, dar, datorită tehnicii specialiștilor Skinovate, acestea își vor păstra aspectul natural. În timpul consultației ce are loc înaintea procedurii, specialistul îi va recomanda pacientului cantitatea optimă de acid hialuronic, adaptată configurației și trăsăturilor feței. În timpul consultației, prezintă-i specialistului așteptările tale în ceea ce privește procedura de injectare acid hialuronic!
Mit #2: Doar buzele subțiri trebuie injectate
Chiar dacă adăugarea de volum este o cerință frecventă a pacientelor, există și alte rezultate ce pot fi obținute cu ajutorul procedurii de augmentare a buzelor cu acid hialuronic. De exemplu, redefinirea arcului lui Cupidon, corectarea unor asimetrii și hidratarea buzelor foarte uscate.
Mit #3: Injectarea buzelor produce hematoame
După injectările clasice (cu ac) pot apărea hematoame, dar la Skinovate folosim pentru injectarea buzelor o canulă (ac bont), fiind necesare doar patru puncte de injectare, în colțurile gurii, astfel că nu vor exista traume.
Important! Pentru orice tratament și pentru orice procedură dermatologică, rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate, precum și alte specificități anatomo-fiziologice.