Util despre programări

Prima vizită în clinică este întotdeauna reprezentată de o consultație. În funcție de concluziile discuției cu medicul dermatolog și de specificul afecțiunii tratate sau procedurii estetice, consultația poate fi urmată de proceduri medicale în aceeași sesiune sau cu programarea unei ședințe ulterioare.

Pentru a putea asigura cele mai bune condiții de diagnostic și tratament pentru pacienții noștri, clinica Skinovate nu lucrează cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (nu asigurăm servicii compensate, pe bază de bilet de trimitere de la medicul de familie)

Amplasare

p4.png

Str. Georges Bizet nr. 10
Sector 2, București 020269

Vezi harta

Laserul vascular Cutera XEO

i.php?p=xeo.jpg

Laserul vascular CUTERA XEO

Laserul vascular Cutera Xeo utilizează tehnologia Nd:YAG pentru tratamentul leziunilor vasculare, fără a produce afectarea țesutului din jur. Laserul produce un impuls cu o lungime de undă de 1064 nm care țintește selectiv hemoglobina de la nivelul vaselor. Hemoglobina absoarbe impulsul luminos și are loc producerea de căldură care va duce la fotocoagulare și distrugerea leziunilor vasculare. 

Laserul vascular se poate folosi pentru tratamentul următoarelor leziuni vasculare:

 • Telangiectazii (față, corp)
 • Hemangioame
 • Angioame stelate
 • Rozacee


Avantajele Cutera Xeo


 • Profil de siguranță ridicat;
 • Poate fi folosit pe toate fototipurile cutanate;
 • Disconfort minim datorită capătului cu răcire încorporată.


Cum se efectuează procedura?


Pasul 1 – Consultația

Skinovate pune pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților. În timpul consultației inițiale, vom face un istoric medical amănunțit și o evaluare a problemelor pe care le doriți tratate pentru a ne asigura că tratamentul cu laser vascular este tratamentul optim pentru dumneavoastră. Prima consultație este o ocazie excelentă pentru a pune întrebări legate de procedură. 

 • Stabilirea problemelor pielii și ce vă doriți;
 • Verificarea eventualelor contraindicații și probleme de sănătate;
 • Stabilirea planului de tratament personalizat.


Pasul 2  - În timpul procedurii

Procedura de laser vascular nu necesită anestezie locală deoarece procedura este însoțită de un disconfort minim (înțepături) ameliorat de sistemul de răcire încorporat în capătul laserului. Procedura presupune alunecarea laserului pe piele, se fac de obicei câteva pasaje pentru a ne asigura că avem rezultate cât mai bune. După efectuarea procedurii se aplică o cremă calmantă cu factor de protecție solară.

 • Mediu calm, relaxant;
 • Procedura este rapidă, durează 30 minute;
 • Procedura este efectuată de un medic dermatolog.


Pasul 3 – După procedură

După tratamentul laser zona poate fi 3-5 zile ușor roșie și umflată. Veți primi recomandări cu e necesar sa folosiți acasă pentru o recuperare cât mai rapidă și pentru a avea rezultate cât mai bune.

Pentru a avea rezultate excelente uneori sunt necesare mai multe ședințe în funcție de numărul vaselor de tratat și dimensiunile lor. Ședințele pot fi efectuate la interval de 4 săptămâni.

 • Perioadă mică de recuperare; 
 • Rezultatele apar repede.


De ce să alegi Skinovate pentru laserul vascular Cutera XEO?


Folosim unul dintre cele mai performante lasere vasculare disponibile în Europa, Xeo Cutera, care pe lângă rezultatele excelente pe care le obține, are și un profil de siguranță excelent.

Creăm protocoale personalizate de tratament în funcție de intensitatea rezultatului pe care trebuie să-l obținem și tipul de piele.


Întrebări frecvente despre despre Laserul vascular Cutera XEO


Doare laserul vascular?

Disconfortul este absent sau minim datorită răcirii încorporate în capătul laserului care vine în contact cu pielea.

Care sunt recomandările pre-procedură?


Este interzisă expunerea la UV (soare, solar) cu 14 zile înainte de procedura laser. Nu se folosesc tratamente locale sau sistemice cu retinoizi, tratamente locale exfoliante (AHA, BHA) cu 4 săptămâni înainte de efectuarea procedurii.

Care sunt recomandările post-procedură?


Este interzisă expunerea la UV (soare, solar) 14 zile după procedură. Medicul dermatolog vă va recomanda un protocol de îngrijire acasă ca să aveți o recuperare cât mai rapidă și cu rezultate cât mai bune.

Important! Pentru orice tratament și pentru orice procedură dermatologică, rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcție de sex, vârstă, înălțime, greutate, precum și alte specificități anatomo-fiziologice.

Studii de caz

Inainte si dupa tratament